Masáž

zobrazeno 1088×

Vložil(a): mamča 1, 26. 4. 2021 10.49

Dobrý den. Ráda bych se touto cestou zeptala, zda je vhodné absolvovat v těhotenství např. tuto masáž https://coolzazitky.cz/tantricke-masaze/1330-tantra-masaz-doba-trvani-90-minut-pocet-osob-1-lokalita-plzensky-kraj.html Nevíte, zda to může nijak ovlivnit vývoj plodu?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

esternovakova1970, 29. 2. 2024, 20.36

Tak jsem ráda že jsem si přečetla ten článek o tom jak často chodit na masáž. Manžel mně totiž celou dobu říkal ať si najdu pár minut času,a tak jsem si při popojíždění magistrály četla https://relaxujeme.cz/jak-casto-si-dopravat-masaze/ a jsem zase o něco chytřejší, jen co je pravda vážení.

milujici.teticka36, 27. 6. 2022, 11.26

Já bych taky klidně doporučila tu tantra masáž. Já mám zkušenosti s masážemi od https://eroticmassagesgold.com/ Já sama jsem si intimní masáže Praha hodně oblíbila a docela často na ně ráda chodím. Ono je to fajn, když se člověk může uvolnit. Navíc existují i párové masáže, takže se to nedá brát jako nějaká nevěra nebo zahýbání. Je to jenom o domluvě.

vranovahan, 1. 6. 2023, 3.30

Právě ty tantra masáže chci taky už delší dobu vyzkoušet. Četla jsem si nějaké zkušenosti na internetu a vypadá to opravdu hodně lákavě. Ty párové masáže ale taky nezní špatně. Já jsem právě nedávno narazila na stránky tohoto masážního salonu - https://www.redmassage.cz/ a koukala jsem, že tam právě nabízí obě tyto služby.

Jana Novotná, 11. 5. 2022, 19.23

Zdravím, vím, že kamarádka byla během těhotenství také na tantra masáži. To, že jste těhotná neznamená, že se nemůžete trochu uvolnit i po této stránce. Já osobně na tantra masáže chodím pravidelně. Pokud jste z okolí Prahy mohu vám doporučit například tento salon: https://www.diamondmassage.cz/, zaměstnanci jsou vždy příjemní a diskrétní.

novaklen, 25. 5. 2022, 19.24

Díky za tip. Tantra masáž jsem ještě nezkoušela, ale vím například, že kamarádka chodí pravidelně na erotické masáže a pochvaluje si to. Přemýšlím, že bych to taky někdy zkusila, přecejen mohla by to být zajímavá zkušenost. Pokud se nemýlím, tak ta kamarádka chodí sem: https://www.mataharisalon.cz/cs Prý mají více poboček a na obou je také velmi příjemný personál.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů