Práce z domova

zobrazeno 9451×

Vložil(a): Zdeňka S., 4. 4. 2022 12.37

Maminky máte nějaký tip nebo dobré zkušenosti s prácemi z domova. Nemyslím přes internet nebo prodej a nabízení věcí, ale spíš manuální práce jako kompletování předmětů nebo plnění obálek a podobně ? Popř. Tip kde sehnat nějaký přivýdělek ?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

naseivanka, 1. 12. 2022, 10.55

Na některé nabídky práce https://www.hitprace.cz/prace/ z domova jsem ani neodpovídala. Protože se většinou jednalo o pouhé lepení obálek a nebo shromažďování dat. To opravdu není něco co bych chtěla dělat každý den. Pak jsem si ale našla jednu, která mě docela zaujala. Stala jsem se asistentkou ředitele jedné velké technologické firmy. Dělala jsem mu denní agendu.

SandraM, 29. 4. 2022, 21.00

Určitě, já kvůli dcerce, která nemůže ze zdrav. důvodů do školky tak pracuji stále z domova, dnes už jsou velké možnosti, jen to chce hledat na správných místech a také vědět v jaké oblasti byste chtěla pracovat apod... obnáší to samozřejmě i disciplínu, sebemotivaci apod.. ale já osobně mám i hodinově placené práce např. od dvou zaměstnavatelů, které nemám ani v místě bydliště můžete mrknout i k nám na https://mamajob.online/flexibilni-uvazky/ či pokud jste maminka popř. někdo u Vás v okolí, tak doporučuji i projekt MÁMA JOB https://mamajob.online/

Minnie, 4. 4. 2022, 18.07

Podobnou práci na doma hledám už 12 let a ještě jsem nenašla co jsem psala mailů do firem... Většinou už to mají rozebrans pro rodinné příslušníky, takže fakt netuším.

Katka

Katka, 4. 4. 2022, 15.36

Ty manuální práce se časově ani finančně vůbec nevyplatí a většina je stejně bohužel podvod. Frčí úklid jak domácností, tak firem či bytových domů, hlídání a doučování dětí. Pokud jsi na FB, tak si najdi skupiny "brigáda" ve svém okolí a nebo profilově např. copywriting apod. Já takhle mám dvě dlouhodobé brigády na práci na počítači. Přibylo i nabídek do různých callcenter, bank, pojišťoven atd. Většinu svých brigád za posledních 7 let mám z online zdroje, takže za mě to není nic nemožného, ale internet to rozhodně chce.

patricia077

patricia077, 4. 4. 2022, 15.11

Hele já jsem nikdy práci z domova neměla, kdysi před cca dvaceti lety frčelo takové to pošli padesát korun a já ti pošlu návod na práci z domova, jednou jsem to ze zvědavosti zkusila a přišel mi papírek právě s takovými nápady, jako kompletace korálků, lepení obálek, ale nic konkrétního...vlastně to fungovalo jako "letadlo" ty sis zas mohla dát inzerát pošli mi padesát a já....no hrůza hele to nechceš, takže jsem si přivydělávala radši mimo domov, úklidy, infocentra apod. Naštěstí jsem pak měla už stálou práci, která ale z domova nešla dělat vůbec ...Ale některé holky tu píšou třeba články na nějaké webové stránky apod. tak uvidíš, třeba někdo napíše dobrý nápad

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů