Hrstková polévka

zobrazeno 70×

Vloženo: 22. 10. 2014 22.32

Hrách, čočku, fazole, kroupy nejdříve minimálně na 2 hodiny namočte. Poté je uvařte doměkka. Ke konci vaření přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, utřený česnek a pokrájenou cibuli. Zahustíme jíškou oleje a mouky. Osolíme, opepříme.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Zdeňka S., 2. 4. 2017, 13.48

Rychlá a výborná, prostě od všeho hrst

Rulficka48

Rulficka48, 31. 10. 2016, 23.42

Petra Schoberová, 9. 5. 2016, 14.55

musím vyzkoušet

jitkamety, 12. 3. 2016, 10.46

je vyborna

lenkamaresova, 3. 12. 2015, 15.25

Tyto hrstkové polévky, neboli eintopfy, jsou výborné, zvláště na zimu.

a.nnysek, 16. 11. 2015, 17.46

výborná

joice, 22. 10. 2015, 18.19

perfektná

mckvak, 23. 7. 2015, 15.39

Tuhle delala babicka a byla moc dobra

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací