Celozrnný chléb z domácí pekárny

zobrazeno 30×

Vloženo: 3. 11. 2014 17.08

Pekárna Eta Duplica Vital, program Celozrnný (3), velikost M, zbarvení kůrky: tmavá. Nejprve dáme do pekárny mokré ingredience, poté nasypeme suché (mouku, koření a nahoru droždí). Nastavíme pekárnu a pustíme. Po zaznění zvukového signálu vsypeme lněné semínko a čekáme až bude hotovo. Celozrnný chléb je hutnější, vlhčí a s menšími póry.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

iva.t

iva.t, 3. 4. 2017, 11.28

Jistě moc dobrý recept na zdravé pečivo.

Zdeňka S., 29. 3. 2017, 20.29

Přímo k nakousnutí

Mygara

Mygara, 23. 3. 2017, 13.24

je krásný a zdravý

annahb, 23. 3. 2017, 8.47

vypadá moc dobře ale celozrnné pečivo u nás baštím jen já

Aliisha

Aliisha, 28. 12. 2016, 17.41

Ten bude asi hodně hutný a sytý, že?

Fuga

Fuga, 6. 12. 2016, 8.49

díky za recept

Pavla33, 10. 7. 2016, 21.07

super

jitkamety, 2. 2. 2016, 13.39

Vypada to uuzasne.

jajulaš, 31. 12. 2015, 21.51

vyzkouším ale v troubě

Zuzka Čtvrtečková, 17. 11. 2015, 23.15

Dělala jsem i bez pekárny a je moc dobrý

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací