Brynzová pomazánka

zobrazeno 307×

Vloženo: 30. 4. 2016 13.01

Brynza (slovensky "bryndza") je měkký, míšený a solený sýr vyráběný z hrudkového ovčího sýra. Brynza ze syrového ovčího mléka obsahuje velmi mnoho probiotických bakterií. Říká se, že nejlépe chutná v květnu (tzv. "májová").

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Gustawka, 5. 9. 2021, 20.11

Dobrota

danuse11, 10. 3. 2021, 17.17

Brynzu nemusím,a sehnat jí je taky problém.

70dandule70, 1. 3. 2021, 22.27

může být vynikající,vypadá to krásně,určitě vyzkouším

Bap, 27. 2. 2021, 13.32

Ještě sehnat dobrou brynzu

nancy, 17. 11. 2020, 19.42

Brynzu vůbec nekupuji, ale asi nebudu zkoušet.

Trendyterka

Trendyterka, 28. 8. 2019, 7.58

Může být moc dobrá

Žofinka

Žofinka, 13. 1. 2019, 20.26

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 21. 11. 2018, 8.38

Výborné, také musím vyzkoušet

slavuska

slavuska, 12. 3. 2018, 21.40

bryndzu milujeme

Fuga

Fuga, 8. 3. 2018, 20.48

brynza je naprosto skvělá

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů