Anorexie

zobrazeno 736×

Vložil(a): Matka, 4. 10. 2022 1.28

Mám 15 ti letou dceru, která má problém s anorexií a sebepoškozováním. Na psychiatrii v nemocnici doporučili psychologa, žádné léky ani hospitalizace. Přes všechnu snahu se stav dcery horší a psycholožka zatím léky nechce. Jsem vyčerpaná a zoufalá, strachy ani nespím. Máte někdo zkušenosti s touto nemocí? Už sehnat dětského psychologa, který přijímá nové pacienty, bylo takřka nemožné. A o dlouhých čekacích dobách nemluvě. Existují webové stránky, kde si rodiče radí navzájem? Nemohu nic najít. Dítě je to nejcennější co v životě mám, moc by mi pomohla zkušenost ostatních rodičů.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Minnie, 20. 10. 2022, 11.28

To je hrůza. Asi fakt málo míst, ale sakra, tohle je život ohrožující věc! My jezdíme k psycholožce do vedlejšího okresu, taky všichni plno. Šla bych na pojišťovnu, jsou povinni vám někoho sehnat.

Katka

Katka, 4. 10. 2022, 9.27

Běžně se to řeší hospitalizací. Tu zavrhli proč? Čekají až bude mít 30 kg? 🙄Nebo jsou prostě dětské lůžkové psychiatrie plné? Vím, že jich je málo a po kovidu tam přibyly desítky dětí.

Matka, 5. 10. 2022, 23.43

Ano, řekli nám, že tady mají holky pořezaný od krku po paty s hadičkou v nose. Přestala zvládat školu, z jedniček nosí 4,5. Učitelé se hrozí, jak rychle se zhoršuje . Přes moje naléhání na změnu léčby z psycholožky na psychiatra, který léky předepsat může, mi vysvětlila, že dcera je introvert a není ráda středem pozornosti. Dcera tady nechce být, nechce žít a učitelce řekla, že myslí na sebevraždu stále častěji. A nikdo mi nepomůže, nemám už za kým jít. Prohráváme bitvu o život.

Katka

Katka, 6. 10. 2022, 18.49

Kamarádka taky shání bez úspěšně pro syna psychologa. Nikdo tady v okruhu 30 km nové pacienty nebere. Tak leda zavolat rychlou, s tím, že se chce zabít a oni už ji na psychiatrii odvézt musí podle mě.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů