Stehovani

zobrazeno 1338×

Vložil(a): katuš, 2. 5. 2017 23.14

Jak uz jsem tu psala,tak partner se nechce hnout z rodneho hnizda i pres to ze jsme se tak domluvili.je to uz tri roky co jsem tu nestastna na hromade lidi se kterymi jsem nikdy bydlet nechtela.pred velikonocema jsem byla stastna jako nikdy kdyz prarodice rekli ze druhou polovinu nemovitosti pritelovi rodice nedostanou,ze maji jestr dve deti a vsechny podeli.ta radost jakou jsem citila kdyz partner rekl at nic nerikam,ze jsem mela pravdu a tri roky jsme zahodili hadkami ohledne bydleni.prislo ale pekne sprazeni.zasel za nima a ejhle nakonec ze se to prece jen sepise.a ze my pujdeme dolu a jeho rodice si udelaji horejsek.copak nikdo nechape ze chci mit svoji rodinu pro sebe a ne ji sdilet s rodicema,prarodicema a strycem?? Ze chci budovat nas domov bez jejich dohledu,vsetecnych rad.Nakonec ze me udelali rodice ze jim preju aby prisli o barak.jsem na dne.kdyz tu zustanu budu tu porad nestastna a kdyz odejdu prijdu o pritele.myslela jsem ze to pro me udela ale zacal dalsi kolotoc jak na to nemame,ze nic kupovat nebude,ze se neodstehuje.uz vazne nevim co dal.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

GabrielaNova, 28. 12. 2021, 18.01

Ahoj, no těžko radit v takovéhle situaci. Spíš si položit otázku, zda ti tohle za to všechno stojí? Případně ji položit nejenom sobě, ale i přítelovi. Očividně je rodina pro něj na prvním místě - ty chceš taky rodinu, ale nejsi ochotná přijmout tu jeho. Rodiny, které takto žijí jsou na sebe zvyklí, ví, že si můžou zajít kdykoliv na kafe, pro pomoc, pro radu. Zkus nastavit pravidla. Mám přítele, který žil v generačním rodinném domě dlouhá léta. Taky se mu nechtělo pryč, nakonec jsme se stěhovali jen kousek od toho jejich generačního domku - máme klid, ale jsou nám všichni na blízku. Při stěhování se snažila tchýně dělat trochu problémy a nepůjčila nám auto ke stěhování , které bylo tchána. Nakonec jsme si museli půjčit od stěhovací firmy https://stehovanikoruna.cz/ . Chtělo to chvíli čas, než si na to všichni zvykli, ale sedlo si to. S tchýní si z toho děláme už srandu, jak zatrhla tu dodávku ale sama uznala, že je to takto lepší.

ivanka386, 16. 8. 2020, 12.50

Také jsme se stěhovali z našeho rodného hnízda a bylo to překvapivě docela lehké. Jediné tedy z čeho jsme měli strach, tak bylo to převezení všeho. Nicméně nám známý doporučil firmu, která půjčuje dodávky a že nás výjde levněji si to celé přestěhovat. Tak jsme tak učinili a využili jsme služby firmy http://dodavky.online

novaklen, 23. 3. 2023, 15.01

Tyjo, tak to vám závidím. To naše poslední stěhování bylo naopak neskutečně náročné. Hlavně skrze to, že jsme se tentokrát byli nuceni přestěhovat do menšího bytu. Bylo to opravdu peklo. Plno věcí jsme ve starém bytě museli nechat, protože je prostě nebylo kam dát. Byt ale bylo před předáním majiteli nutné vyklidit, takže jsme si na to najali https://www.chcivyklidit.cz/ což je firma, která se specializuje na vyklizení nemovitosti v Praze.

lucie25987, 21. 5. 2020, 7.49

Já bych takové společné bydlení také nezvládla. Já sama jsem se od rodičů odstřihla už na střední. Šla jsem na intr, pak na kolej a domů jsem jezdila jen o víkendu. Máme spolu dobré vztahy, ale bydlet bych s nimi už nechtěla. Každý potřebujeme svůj klid. Přítel to má naštěstí stejně, také žil sám v Praze. Žádného mamánka, který má za zadkem pořád rodiče, bych doma nesnesla . Vloni jsme začali plánovat rodinu, ale náš byt byl dost malý, takže jsme nejdřív začali řešit bydlení. Našli jsme si větší byt a se stehováním nám pomohla společnost https://www.stehovanivrana.cz/stehovani/ , která se specializuje na stěhování domácností praha . Teď už bydlíme ve větším a začali jsme pracovat na miminku, tak snad se brzy zadaří Tobě přeji, aby se tvoje situace také obrátila k lepšímu a s přítelem jste byli oba šťastní.

Ivulín, 21. 10. 2022, 23.40

Já teda z vlastní zkušenosti můžu říct, že vzít si na stěhování stěhováky se určitě vyplatí. Stěhovala jsem se dvakrát, z toho jednou na vlastní pěst a jednou s pomocí firmy. A to druhé stěhování teda proběhlo o dost snadněji. Teď se ale dlouho stěhovat nechci. Před dvěma lety se nám přes tuto realitní kancelář v Karviné https://www.remaxelitereality2.cz/realitnisluzby.php povedlo sehnat moc pěkný byt a nikam jinam v nejbližší době prostě nechci.

ivanka386, 18. 3. 2020, 5.05

To musí být dost nepříjemná situace. My zažili něco podobného. Nakonec to ale dopadlo tak, že jsme se odstěhovali do vlastního domku. Samotné stěhování ale bylo docela náročné. Hlavně tedy z toho důvodu, že jsme si vše ohledně stěhování museli zařizovat sami. Co se týče převozu věcí, tak na to jsme měli pronajatou dodávku od https://www.tircentrum.cz/ To nám docela dost starostí ušetřilo.

Romanka40, 18. 11. 2019, 14.33

My to meli podobne a nakonec uz mame vlastni domecek

vendy.z, 15. 5. 2017, 11.00

Jéjky, to chápu, také bych to nechtěla...

Mygara

Mygara, 9. 5. 2017, 18.55

plně chápu a hlavně si bez jejich vědomí nemůžete ani "uprdnout", leze to děsně na mozek

Fuga

Fuga, 9. 5. 2017, 18.42

je to opruz, ale co naděláte. leda prudit přítele pořád, copak není možnost si vzít hypotéku a splácet, ale být ve vlastním?

Žofinka

Žofinka, 9. 5. 2017, 11.21

je to težké, ale my teď bydlíme se švagrovou a švagrem, do toho 3 děti, ale je to dům na 2 patra a vím, že je to opravdu dočasně, rekonstrujeme byt

sestricka1989, 5. 5. 2017, 22.36

Drž se doufám že přijde k rozumu a budete oba šťastný

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů