IVF - zkušenosti

zobrazeno 560×

Vložil(a): Bartunkam, 2. 2. 2023 23.01

Zdravím, nemáte prosím někdo zkušenost s otěhotněním po IVF? Napíšete mi, co mě čeká? Myslím takové ty osobnější věci, které lékaři neřeknou?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Královka85, 13. 2. 2024, 12.52

Byla jsem také na IVF Zlín a mohu z celého srdce doporučit. Chovali se tam k nám s mužem úžasně. Po vzájemné konzultaci nám doporučily vyšetření, které je třeba podstoupit, následně nám dle výsledků řekli a vysvětlili jaká léčba by v našem případě byla nejlepší. Ano může se i nepovést na první pokus, to se také stává. Mají ale dobrý věrnostní program a pokud by se na poprvé nepovedlo, máte u druhého pokusu možnost využit techniku EmbryoGlue zdarma. Ta napomáhá embryu aby se optimálně vyvíjelo díky živinám které obsahuje médium. My jsme ji u druhého pokusy využily a zadařilo se.

Dajikaaa, 7. 6. 2023, 23.47

Ahoj, my jsme byli na klinice https://www.repromeda.cz/ a musím teda říct, že nám vše řekli. Jako myslím tím, co nás čeká, co za vyšetření je třeba, jaké šance jsou. Takže my jsme věděli skoro vše. A u každého vyšetření nám vždy řekli, co nás čeká, jak bolestivé to může být a proč je tohle vyšetření potřeba...

SaraMalkova, 4. 2. 2023, 15.51

Já jsem podstoupila IVFko na klinice ve Zlíně, konkrétně na této https://www.ivf-zlin.cz/ Zadařilo se naštěstí hned napoprvé, tak jsem moc ráda. Teď jsem v 6. měsíci a na miminko se moc těším.

Bartunkam, 9. 2. 2023, 22.30

Moc děkuji za doporučení Na kliniku IVF Zlín čtu všude jen dobré recenze, takže se hned zítra objednám na konzultaci.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů