Svíčková :)

zobrazeno 479×

Vložil(a): Petra Schoberová, 23. 9. 2016 7.04

Vím že pravá svíčková je jen jedna :) ale zajímalo by mě jak ji dělate vy? U nás ji dělám z jakehokoliv masa,koření,petžel celer hromada mrkve a zakysana smetana :) žačli jsme tomu říkat spíše mrkvová :D :D(vzhledem množství mrkve co do no dávám) pravou svíčkovou jsem ještě nedělala a ani si na to netroufám :D a vy? :)

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mygara

Mygara, 5. 11. 2017, 6.19

já ji také nedělala .-)

Fuga

Fuga, 9. 1. 2017, 4.52

tak to ji děláme stejně

Minnie, 6. 12. 2016, 12.54

Moje mamka dělala vždy svíčkovou z králíka já ji nedělám, vím že by určitě měla jinou chuť a radši si občas na tu pravou zajdeme do restaurace.

Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 13.59

z králika je moc dobrá

Minnie, 6. 12. 2016, 17.59

Omáčka ano, ale králíka rada nemám

Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 19.47

acha je fakt ze je nejlepší ten den na druhy už moc ne ale u nas se zešrotuje okamzite

Zuzka Čtvrtečková, 28. 9. 2016, 0.16

Já na omáčky a knedlíky nejsem vůbec, přítel zřídka kdy. Spíš dělám takové "svoje - co mě napadne" omáčky

Petra Schoberová, 28. 9. 2016, 7.09

třeba jake?

vendy.z, 26. 9. 2016, 13.14

Já dělám také z jakéhokoliv lepšího masa. Naložím do kořenové zeleniny, druhý den v tom vařím do změknutí a mixuji (nepasíruji)

Petra Schoberová, 26. 9. 2016, 13.16

take mixuji jednu dobu jsme pasirovali ale je lepsi kdyz tam ta zelenina je

klarike1

klarike1, 25. 9. 2016, 21.33

Pravou jsem ještě asi taky nedělala a maso jakékoliv. Zeleninu s divokým kořením (nebo i bez něj) orestuji, přidám cukr, nechám zkaramelizovat a pak trochu citronové šťávy, zahustím smetanou, dochutím solí a je to. Pokud je vývar, ředím vývarem, když není, tak vodou nebo mlékem. To je ta nejsložitější verze, kterou dokážu ochudit téměř o cokoliv podle aktuálních zásob

Petra Schoberová, 26. 9. 2016, 13.17

zkaramelizovanou cibulku jsem nikdy nepoužívala

benca, 24. 9. 2016, 14.45

ja robim z bravcoveho ale ma sa robit z hovadzieho, robila som z kuracieho , to by som uz nerobila , nebolo to zle ale nic moc, ja robil aj karamel do toho , nakoniec postruham mrku a vyzmykam citron

Petra Schoberová, 24. 9. 2016, 21.04

nam práve asi z kuřecího chutna nejvíce ale je fakt ze hovězí je hovězí

Zdeňka S., 23. 9. 2016, 23.01

My děláme z králíka , nebo z vepřového, ta omáčka je na tom stejně to nejlepší a jaké je k tomu maso to neřešíme

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 24. 9. 2016, 8.00

Koukám, že spousta lidí dělá z vepřového asi také zkusím

Petra Schoberová, 24. 9. 2016, 21.05

plecko je moc dobré

KackaPJ, 23. 9. 2016, 22.42

Hovězí, falešná stačí, za 170 korun ideál. Hlavně karlovarský knedlík k tomu, mňam.

Petra Schoberová, 23. 9. 2016, 22.46

ten sem nikdy nedelala jen kynuty

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 24. 9. 2016, 8.00

Karlovarský knedlík je fakt lahůdka

Petra Schoberová, 24. 9. 2016, 21.05

budu muset vyzkoušet

Zdeňka S., 24. 9. 2016, 12.07

Taky děláváme kynutý houskový

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 25. 9. 2016, 22.34

Manžel je miluje ale já mám radši klasiku

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 24. 9. 2016, 22.30

Já k tomu jednou dělala i chlupaté knedlíky a také to šlo

Petra Schoberová, 25. 9. 2016, 21.00

koukam ze se mam co ucit tyto jsem taky nikdy nedelala

Kamila Pecharová, 23. 9. 2016, 22.05

Já 90% jídel vařím přesně dle receptu, takže svíčkovou omáčku dělám pokaždé jinak, podle toho jestli otevřu obyčejnou kuchařku nebo internet ale maso kupuji pokaždé jiné a pravou svíčkovou jsme ještě neměli..

Petra Schoberová, 24. 9. 2016, 21.06

aspon mate pestrou stravu :)

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů