Mražené mleté maso

zobrazeno 2838×

Vložil(a): Adelinka, 8. 1. 2017 17.36

Připravuji se na šestinedělí a tak zamrazuji některá jídla do mrazáku,abych pak nemusela vaření řešit. Dnes jsem udělala z části mletého masa kuličky s rajskou omáčkou a část jsem měla v plánu zamrazit třeba na sekanou. Ale asi jsem udělala chybu, dala jsem tam syrovou cibuli. Zatím jsem to nezamrazila. Máte někdo zkušenosti s mraženou syrovou směsí na sekanou? Další ingredience a koření bych tam přidala až po rozmražení. Myslíte, že se zkazí chuť masa, když ho zmrazím se syrovou cibulí?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

lucie25987, 7. 9. 2020, 6.06

Já si také myslím, že by to nemělo ničemu vadit. Když ale pak budeš k masu přidávat koření, tak proč si nezamrazíš jen samotné maso a nedáš tam cibuli až pak spolu s kořením? Já celkově s mražením mletého masa nemám moc zkušenost protože mám mlýnek na maso, takže si ho melu z čerstvého masa a pak ho rovnou vařím a mleté maso má úplně jinou chuť, takže rozhodně doporučuji pořídit . Navíc, když se podíváš na https://www.testino.cz/mlynky-na-maso , tak zjistíš, že mlýnky na maso ani nejsou drahé a uvidíš, jak pak budete mít dobré mleté maso .

Žofinka

Žofinka, 6. 12. 2017, 15.10

to by určitě vadit nemělo

Mygara

Mygara, 6. 4. 2017, 9.01

to by vadit nemělo

Kikinka30, 31. 3. 2017, 6.56

To nevadi....😉

vivianr, 15. 1. 2017, 18.43

To by nemělo vadit, si myslím

vendy.z, 11. 1. 2017, 17.18

Mrazím běžně

nikolava, 10. 1. 2017, 14.19

Já mrazím mleté maso bez ochucení, tak neporadíím

Petra Schoberová, 10. 1. 2017, 12.57

Nebála bych se

Lusesita25, 9. 1. 2017, 21.01

Vyzkouseno a v pohode vse.

Čertice, 9. 1. 2017, 20.52

Já bych nad tím vůbec nepřemýšlela a normálně to zmrazila

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů