Mouka
Vložil(a): Adrianita, 9. 9. 2016 21.04
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
lucie25987, 10. 1. 2021, 19.42
Ahoj, já používám hodně špaldovou mouku. Z tou jsem úplně nahradila pšeničnou hladkou. Jinak do pečení placek používám klasickou polohrubou. Chleba peču také ze špaldové, nebo žitné mouky. Jestli hledáš nějaké náhrady za klasickou pšeničnou mouku, přečti si tento článek https://vitalitis.cz/2020/04/17/chcete-se-vyhnout-bezne-psenicne-mouce-nahradte-ji-temito-alternativami-s-lepkem-i-bez-nej/ . Jsou tam uvedené různé typy mouky a na co se dají používat. To mi hodně pomohlo, když jsem chtěla omezit používání pšeničné mouky .
Mygara, 6. 11. 2017, 8.54
zahušťuji klasicky trochou mouky nebo nastrouhanou bramborou
Fuga, 5. 1. 2017, 18.19
na klasiku mám většinou obyčejnou pšeničnou a zahušťuji tak, že rozmíchám trochu mouky ve vodě, žádná zásmažka. a chleba peču ze špaldové, žitné grahamové, různé kombinace
Zuzka Čtvrtečková, 13. 9. 2016, 9.04
Omáčky moc nedělám, a když, tak nezahušťuju. Mouku mám obyč. Ale třeba na chleba kupuju různé druhy experimentuju
Zatím spíše na e-shopu, mají nejlevnější zde - http://www.expresmenu.cz/-3/scd+c23/univerzalni-smes-na-pecivo-bananova-mouka+p81.htm. Ale brzy má být i v kamenných prodejnách
k.o.r.i.n.e.k, 27. 9. 2016, 9.45
Vypadá super ale ta cena i když za kvalitu se platí
klarike1, 10. 9. 2016, 23.39
Obyčejnou mouku na pečení, omáčky zahušťuji jen smetanou. Polévky nezahušťuji.
Katka, 10. 9. 2016, 15.05
Pohankovou, rýžovou a kokosovou. Šmajstrla, obchod se zdravou výživou či z netu. Polévky nezahušťuju, už jsou hustější svým obsahem, omáčky moc nedělám, buď rýžovou nebo nic.