Kvaskovy chlieb

zobrazeno 584×

Vložil(a): WeruskaSK, 2. 5. 2018 10.44

mate niekto skusenosti s kvaskovym chlebom? podaril sa vam? neodradili vas prve nevydarene pokusy?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Gustawka, 14. 10. 2018, 20.15

nemám zkušenosti ale chystám se na to

Lenča Pešková, 7. 5. 2018, 8.54

pecu a pecu Kubika ktery ma v nazvunze se vzdy podari a zatim musim rict ze se fakt podaril. 2x se mi teda vydul ale jinak super🙂

WeruskaSK

WeruskaSK, 7. 5. 2018, 10.15

posles mi link na recept? dakujem

Lenča Pešková, 7. 5. 2018, 11.20

musim pohledat. mam jen screen obrazovky🙂 poslu do zpravy az usne skvrne🙂

Fuga

Fuga, 3. 5. 2018, 18.31

já peču, pokazila se mi pekárna, tak už asi půl roku v troubě, ale také to jde zvládnout

WeruskaSK

WeruskaSK, 3. 5. 2018, 18.39

v trube je este lepsi lebo ma chrumkavu korku

WeruskaSK

WeruskaSK, 3. 5. 2018, 13.46

PRECO KVASKOVAT 1. Je ľahšie stráviteľný 2. Je pripravený úplne bez chémie 3. Neprekysľuje organizmus 4. Prospieva našej postave 5. Rozkladá kyselinu fytovú 6. Je nadýchaný 7. Vydrží dlhšie 8. Chráni náš chrup 9. Je veľmi vhodné pre diabetikov, celiatikov a toleruje ho i veľa histaminikov. 10. Chutí to famózne! 11. Prostredníctvom kvásku odovzdávate svojej rodine zdravie a lásku http://www.danielarau.sk/11-dovodov-preco-kvaskovat/#.Wur2IohuaUk

Kristy Sim

Kristy Sim, 3. 5. 2018, 0.34

Peču a já vynikající

WeruskaSK

WeruskaSK, 3. 5. 2018, 13.43

mas nejaky overeny recept a postup? tych postupov je vela a niektore su na dva dni roboty, co je masaker

Kristy Sim

Kristy Sim, 4. 5. 2018, 21.29

Samotný recept je dost jednoduchý akorát teda to kynutí... Protože 3x krmím kvásek. A po každém krmení nechávám 5hod aspoň kynout. Nevím jestli je to nutnost, nezkousela jsme jinak-zatim. A pak už je to rychlovka. Zvazim kvasek-na 450g kvásku dávám asi 2,5lzicky soli, chlebového koření od oka. Vody cca 250-300ml. Dělám už od oka. A pak dávám stejné množství mouky jako kvásku. Většinou víc jak půl žitné a zbytek spaldovky. Zamíchám a dám do formy vyložené pečícím papirem (mám takovou co připomíná toustový chléb). Primichavam dle nálady různá semínka, případně cibulku orestovanou na masle. pecu 27min ma 210°C a pak snížíme na 180° a peču ještě zase 27 min. Nezapomenout si odložit kvásek na příště

WeruskaSK

WeruskaSK, 5. 5. 2018, 10.07

fuuuu to nemyslis vazne hehe to je este komplikovanejsie nech co som vyguglila a staci to na 210? vsade pisu ze aspon 250

Lenča Pešková, 7. 5. 2018, 11.21

ja teda nakrmim jen 1x rano a pak rovnou zadelavam

Aliisha

Aliisha, 2. 5. 2018, 20.46

Ještě jsem to nezkoušela, ale láká mě to.

WeruskaSK

WeruskaSK, 3. 5. 2018, 13.47

tak do toho, urcite skus ale kvasok si zozen, nech nestracas cas a chut zakladanim vlastneho

Lenourecek, 2. 5. 2018, 20.38

Pekla jsem ho dřív hodně často a vždy se povedl, v poslední době to nějak nestíhám

V007A, 2. 5. 2018, 18.51

Láká mě to,ale zatím jsem si nenašla čas. Občas upeču ze směsi,kterou kupují v Lidlu,když mají v akci a je taky dobrý.

vaniilla, 2. 5. 2018, 15.39

Ještě jsem se nedokopala k tomu vyzkoušet ho

WeruskaSK

WeruskaSK, 2. 5. 2018, 18.25

urcite skus. ma to vela pozitiv. hlavne zdravotnych

Jarka mmm, 2. 5. 2018, 15.05

Dřív jsem občas dělala,ale časem mě odradila náročnost.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů