Jablečná přesnídávka

zobrazeno 1031×

Vložil(a): Leňulka, 5. 10. 2017 11.29

Holky kdo děláte jablečnou přesnídávku, nikdy jsem jí nedělala a nikde jsem se nedočetla jestli ty jablka před povařením loupat. Všude píšou jen vypeckovat a nakrájet tak nevím. Děkuji za radu

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Marusk

Marusk, 28. 2. 2018, 18.58

Oloupala bych. Bude to pak takove celkove jemnejsi.

isykorka, 17. 2. 2018, 15.20

Oloupat

V007A, 4. 12. 2017, 19.13

Já tedy loupu.

Marusk

Marusk, 22. 10. 2017, 10.02

Radsi bych oloupala. Budou lip chutnat. Anebo pokud je slupka pekna, tak nechat, ale pak rozmixovat.

Žofinka

Žofinka, 7. 10. 2017, 15.40

já je loupu, ty šlupky by tam nebyly nic moc

Mygara

Mygara, 7. 10. 2017, 5.06

já je tedy loupu....

navji, 6. 10. 2017, 22.27

já je loupu, nemusím to pak pasírovat

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 8. 10. 2017, 21.31

Mě by tedy nenapadlo pasírovat přesnídávku

nikolava, 6. 10. 2017, 20.02

Já také loupu když byli maliny, borůvky, broskve, tak jsem přidala i ty. Ale vždycky jsem měla základ jablka a ty jsem loupala

Fuga

Fuga, 6. 10. 2017, 7.13

já je tedy loupu, ty šlupky by tam nebyly dobré

Adrianita, 5. 10. 2017, 21.44

Jojo, loupat.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů