Hraška
Vložil(a): Adrianita, 21. 5. 2018 14.57
Maminky, které používáte na zahuštění hrašku, jak ji používáte, podle návodu nebo se vám osvědčil vlastní postup? Zatím jsem ji zkoušela jednou, ale nevím, kolik přidat vody, aby toho nebylo málo ani moc.. A na co vše ji používáte? 🙂
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Andromeda33, 28. 4. 2021, 21.20
Cítit po hrachu rozhodně nejde, když ji dobře provaříš aspoň 20 minut, tak to ani nepoznáš POkud by jsi chtěla zkusit i jiné druhy, tak teď mají tento startovací balíček, kde jsou všechny tři druhy hrašky https://hraska.cz/produkt/startovaci-balicek/. Opravdu se s ní dobře vaří a peče
Diplomatka22, 19. 3. 2021, 20.06
Ahoj a na co všechno se dá využít hraška?
Andromeda33, 24. 3. 2021, 18.22
Dá se použít na všechno, mají tři druhy na obalování, zahušťování a vanilkovou na dezerty
Diplomatka22, 28. 3. 2021, 21.34
A ty je používáš?
Andromeda33, 30. 3. 2021, 20.52
Ano používám všechny tři, ale pokud je nemáš ještě vyzkoušené, tak mají teď tento startovací balíček https://hraska.cz/produkt/startovaci-balicek/, kde máš všechny jejich produkty a můžeš je aspoň vyzkoušet
Jestli nemáte vyzkoušené věci od hrašky, tak teď mají v akci startovací balíček s jejich produkty a mají dopravu zdarma https://hraska.cz/produkt/startovaci-balicek/
Já jsem se inspirovala tím seznamem, co mají napsaný přímo v popisu https://hraska.cz/produkt/maha-koreni-500-g/
viktorie12, 27. 10. 2020, 20.53
A máš nějaký svůj recept nebo sis našla na netu v nějaké kuchařce?
Andromeda33, 31. 10. 2020, 20.47
Dám ti sem odkaz pro inspiraci, já dělám přímo tyto, mají tam spousty receptů https://hraska.cz/cokoladove-muffiny/
Andromeda33, 22. 10. 2020, 20.01
Zdravím já používám všechny tři typy hrašek a jsme s nimi spokojená. Když zahušťuješ, tak ji musíš dobře provařit aspoň 20 minut a uvidíš, že nic neucítíš. V té vanilce to cítit nejde, používám ji docela často, jelikož mé milují muffiny, tak ji do nich používám.
viktorie12, 18. 10. 2020, 14.14
Ahojky máte někdo i zkušenost s vanilkovou hraškou? Není v tom pokrmu cítit ten hrášek, protože u té na zahušťování jde cítit hodně. U polévek či omáček je to ok, ale u sladkého jídla si to úplně nedovedu představit.
Já hrašku znám. Pracovala jsem v krámku zdravé výživy. Neboj se toho POstupuj podle návodu, po pár použitích už pojedeš od oka Je skvělá na zahuštění polévek, na zahuštění zeleninových karbanátků místo strouhanky. Do omáček, ale i pomazánek. Prostě ji hoď, kam uznáš za vhodné