Kam na výlet s dětmi (kluci)

zobrazeno 1397×

Vložil(a): šejla, 13. 8. 2018 10.52

Ahoj mamči, kam takle jezdíte na výlety s dětmi o prázdninách? :) Kam doporučujete se podívat?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Jana Novotná, 17. 6. 2023, 11.25

My s dětmi jezdíme často stanovat a u té příležitosti si dopřejeme denní i noční bojovky, aby se naše děti nebály v přírodě a dokázaly se o sebe postarat. Proto jsem pořídila nové čelovky na internetových stránkách https://www.naturehikecz.cz/ jsou naší neocenitelným pomocníkem při našich aktivitách. Díky jejich silnému světlu jsme ve tmě viděli perfektně a mohli pokračovat v naší cestě za pokladem.

Marie007, 24. 8. 2022, 18.31

Ahoj, to záleží na jak dlouho a jak daleko od domova chceš vyrazit. Taky jestli chceš do přírody, nebo raději vymyslet nějakou aktivitu někde ve městě, nebo uvnitř (aquapark, IQ land a tak podobně). Já třeba letos o prázdninách byla s mým synem stanovat a byla to paráda. Byli jsme v Krkonoších a hrozně jsme si to užili. Já jsem mu na to koupila jeho první vlastní nožík odsud: http://armik.cz/. Měl z něj obrovskou radost.

esternovakova1970, 1. 8. 2022, 22.26

Vezměte si nějakou krosnu, vyražte vlakem z Prahy, najděte si, kde má sídlo http://www.pujcovna-lodi-sazava.cz/ půjčovna lodí Sázava a pokuste se splout aspoň nějakou řeku. Je to pro děti velký adrenalin, jen co je pravda, opravdu! Já jezdím s dětmi od jejich 13 let a vždy si to moc užijeme. Teda teď už chtějí jet jen s přáteli..

naseivanka, 24. 7. 2021, 11.25

Mám dva syny a tuhle otázku jsem si pokládala delší dobu. Pak jsem se ale podívala na mapu a řekla si, proč třeba nezkusit projít nějaké hory. Těch máme okolo republiky hodně a aspoň se na první dobrou uvidí, jestli je to bude bavit. A tak jsem sbalila láhve na vodu z https://www.penepex.cz/kategorie/filtracni-konvice-a-lahve/lahve-na-vodu/ a vyrazila projít celé Beskydy. Bavilo je to!

JaniKvetinka, 9. 6. 2021, 8.29

Zdravíme všechny! Nám se moc líbil Český Ráj. Je dobře dostupný jak autem tak i autobusem nebo vlakem. Výchozí bod je totiž Turnov. Myslím že s klukama se tam určitě nudit nebudete. Odkazy na nějaká konkrétní zajímavá místa jsou např. zde: https://www.cklub.cz/pruvodce/ceska_republika/stredocesky-kraj/cesky-raj Turistické stezky jsou dobře schůdné snad v jakémkoliv věku, a po cestě je spoustu různých vyhlídek a skal které mohou kluci obdivovat.

Ivulín, 9. 3. 2021, 22.41

Ahojte, děkuji moc za velice užitečné rady všem maminkám, které se tu snažili s něčím poradit My jsme se snažili podle toho něco málo najít a nakonec nám stejně vyšlo nejlépe zadat do google ubytování Ještěd a prostě jsme si vybrali ubytování zde - https://www.treehousejested.cz a bylo po problému Už nikdy více nikam jinam!

naseivanka, 20. 8. 2020, 20.27

Ahojky mamčo, no s dětmi (klukama) bych ti doporučila se zajet podívat na horu Říp. Hodně se o ní mluví, je to kousíček od Prahy, takže trefíš jedna báseň. Pokud je některých z tvých synů nadšený do historie, určitě bych ho vybavila https://www.testino.cz/detektor-kovu. My tam s manželem byli 3x a vždy jsme si odnesli pěknou památku.

Mygara

Mygara, 30. 9. 2018, 14.52

Záleží jak daleko chtějí cestovat ale zoo nebo procházky v přírodě jsou top

šejla, 20. 8. 2018, 11.36

Děkuji všem za příspěvky, doporučení :-* ♥

Žofinka

Žofinka, 20. 8. 2018, 9.34

Záleží hodně kolik jim je let, já třeba hrozně ráda chodím a končíme na hřišti nebo v bazénu

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů