Pomozme Pepovi

zobrazeno 573×

Vložil(a): jitka46, 27. 5. 2022 21.42

Prosím, kdo můžete, aspoň sdílejte: https://www.donio.cz/autopropepu "Budu neskonale vděčný za každou pomoc i koruna pomůže nebo jen sdílení a za to vám všem moc děkuji."

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Minnie, 13. 6. 2022, 21.20

Takový sympatický pán, je to hrozné co lidi prožívají. Pokud ho nějak znáte, tak že mu držíme palce ať se mu splní sny o výletech. Je mi ho líto, přispěji. Kdyby každý z republiky poslal jen hloupou korunu, hned by bylo vybráno...

jitka46

jitka46, 27. 5. 2022, 22.36

Jmenuji se Pepa a jsem po CMP, kde jsem vybojoval to, že budu dál žít. Po tělesné stránce jsem zůstal postižený. Mám kombinované postižení, postiženou levou stranu těla, kde jsem částečně ochrnul a v končetinách nemám cit. Jsou dny, kdy mě to dost bolí a proto je nutná častá rehabilitace, aby se mi svalstvo nestahovalo do křečí. Součástí mého postižení je problém s rovnováhou a správnou koordinací mého těla. Aby toho nebylo málo mám srdeční kolapsy, pokud kolaps nastává, přestávám vnímat, reagovat na podměty a pomalu omdlévám, jelikož se dostatek okysličené krve nedostává do mozku a musím se co nejdříve napolohovat do lehu, ať jsem kde jsem. A aby toho nebylo málo, tak bojuji i s tlakem, srdeční arytmií a dalšími zdravotními problémy. Jsem odkázán na speciální elektrický invalidní vozík, který je v případě potřeby polohovatelný do polohy vleže. Ale na světě jsem rád a rád bych ještě svůj čas na tomto světě naplno prožil.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů