Pojištění nemovitosti
Vložil(a): slunicko, 7. 12. 2016 21.54
Česká pojišťovna
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Mygara, 10. 4. 2017, 18.23
my máme u Allianz a už jsme uplatňovali i v praxi a vče proběhlo v pořádku
BonnieParker, 13. 12. 2016, 7.19
Mame u Kooperativy společně s pojištěním odpovědnosti. Tahle pojistka mě zachránila od placení velkých peněz po nehodě na kole. Jinak je dobré vždy prověřit všechny pojišťovny v daný čas, většinou má aspoň jedna nějakou "akci"
Ano, máte pravdu. Nejhorší je, že to platí i o rodině. Příbuzná se nám snažila vecpat předělání hypotéky. Ve výsledku by to bylo sice takzvaně lacinější na měsíční splátce, ale prodloužilo by se nám splácení o deset let (možná i víc, už si nepamatuji) a ještě v tom bylo, že bychom si měli půjčit další peníze. Takže jsem si postavila hlavu, ať si chlap uvědomí, kolik mu bude a z čeho to asi bude platit. Teď konečně uznal, že je stejná jako ostatní poradci.
Katka, 8. 12. 2016, 10.51
Nám teda nabídli jen vyšší platby, tak jsme to nechali postaru.
Fuga, 8. 12. 2016, 6.11
jednou jsme u ní měli pojištěné auto, protože se manžel zhlédl v tom,že k tomu dávají telefon. A bylo to samozřejmě lákadlo za drahé peníze. Teď máme u Allianz (na dům) a jsme spokojení, už jsme i uplatnili proplacení rozbitého okna a poškozenou fasádu.
Adrianita, 8. 12. 2016, 5.30
Před nástupem na mateřskou jsem sjednávala pojištění majetku včetně nemovitosti po telefonu u Partners. S Českou pojišťovnou sice smlouvu nemají, takže ji nesjednávají, ale na nemovitost je top rozhodně Allianz, pak Kooperativa a v zápětí ČPP.
k.o.r.i.n.e.k, 8. 12. 2016, 7.21
A co generali? Tam máme pojistku bytů . . .
Adrianita, 8. 12. 2016, 7.33
Tu jsme taky dost sjednávali Hlavně na pojištění odpovědnosti v běžném životě a pak zaměstnanců. Pojištění bytů a domů se po tel. začalo sjednávat až když jsem odcházela na mateřskou..
k.o.r.i.n.e.k, 8. 12. 2016, 9.11
Dřív jsme u ní měli i povinné ručení a byli jsme spokojení. Manžel tam má i tu odpovědnost zaměstnanců u nich
Lusesita25, 8. 12. 2016, 4.03
Ja teda pojistenim nepolibena, zato partner ma zivotni i urazovku u Generali.