Brigáda a příspěvek na bydlení

sledováno 1× zobrazeno 4448×

Vložil(a): dadinkamaminka, 28. 7. 2017 9.01

Ahojky maminky.Chtěla bych se zeptat,jestli nevíte jak to je.Pobírám příspěvek na bydlení a chtěla bych jít do práce alespon na zkrácený úvazek na 4 hodiny denně,ale bojím se,že třeba kvůli 3 000 přijdu o celý příspevěk na bydlení :( Nevíte jak to je? Kolik a jestli si vůbec si k příspěvku můžu něco vydělat aniž bych o něj přišla? Taky nevím,jestli bych takovou práci mohla vykonávat,když jsem zase na úřadu práce? To by mě vyhodili z úřadu? Moc děkuji za rady.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

milujici.teticka36, 20. 5. 2022, 7.48

Zeptejte se na sociálce, tam to budou vědět. Ale já osobně si myslím, že by to nemělo zase tak vadit. Já si našla brigádu, kde dělám linkbuilding. Původně jsem nevěděla co to je, ale pak jsem si přečetla třeba tohle: https://kvalitneseo.cz/linkbuilding/ a vlastně mě to začalo docela bavit. Prostě píšu do diskuzí. A teda nikdy jsem s mateřskou ani různými podpůrnými příspěvky problém neměla.

lenicka.pisnicka.93, 9. 3. 2022, 10.24

Ideálně se zeptejte na sociálce, tam vám to řeknou přesně tak, jak to je. Ale osobně si myslím, že by to neměl být problém. Já sama jsem si na https://cz.jobimi.com našla práci při těhotenství. Ale ono je třeba tyhle problémy posuzovat jednotlivě a individuálně, takže těžko říct, jaká situace se přesně týká vás. Nicméně přeji hodně štěstí. Ona ta práce člověku začne po určité době chybět, co?

andrea14, 22. 10. 2020, 21.59

Já osobně teď v Praze žiji na ubytovně, v pokoji s mojí přítelkyní, našli jsme si ji na webu http://www.ubytovny-praha.net/ a rozhodně si dovedu představit, že bych takto mohl bydlet i v penzi, pokud by to situace vyžadovala. Ubytovny už dnes nevypadají tak, jako dřív a dají se sehnat za skutečně dobrou cenu. Tedy poměr cena/výkon skvělý

Kjuše, 7. 9. 2020, 12.12

Dobrý den, chtěla bych poprosit, jestli byste některá nevěděla, jak je to s příspěvkem na bydlení, když jsem OSVČ pobírající rodičovský příspěvek? Podnikám v oblasti obchodu, lépe řečeno mám e-shop, ale ty výdělky jsou dost malé, takže pokud bydlíme v pronajatém bytě, měla bych na ten příspěvek nárok? Jinak být jsme sehnali k pronájmu tady https://www.bigle.cz a pokud byste některá věděla, jak to v tomto případě je, budu ráda za rady.

Kamil Štrof, 31. 5. 2020, 21.37

Ahoj, pokud to budeš dělat klasicky na DPP ( https://ideaclub.cz/slovnik-pojmu/dohoda-o-provedeni-prace ) , tak by jsi měla do určitého výdělku mít možnost brigádu dělat i když jsi na pracáku. Ty peníze se však určitě počítají do výpočtu u příspěvku na bydlení, takže je možné že bude o něco málo menší, než kdyby jsi brigádu nedělala.

lucie25987, 15. 12. 2018, 10.20

Já jsem si taky hledala nějaký přivýdělek. Ty peníze co na mateřské dostáváme jsou opravdu směšné. I když manžel vydělává, stejně se nám hodí každá koruna navíc. Kamarádka mi poradila https://www.airjobs.cz/ kde mají velkou nabídku práce a tam jsem si vybrala práci, kterou můžu skloubit s malým dítětem.

terezicka00, 29. 10. 2018, 13.22

Ahoj. Pokud to ještě platí, tak sis mohla vydělat mimo bokem 4.000,- Kč a s klidem pobírat příspěvek ale nevím, jestli se zase něco nezměnilo. Pěkné nabídky brigád tady https://www.hitprace.cz/brigady/ Lepší mít brigádu, která tě i baví

LenkaKozlova

LenkaKozlova, 3. 4. 2018, 16.54

Až na to, že to není článek k dotazu Článek je o hmotné nouzi, resp. příspěvku na živobytí a dotaz byl na příspěvek na bydlení.

Hana44, 19. 2. 2018, 18.36

Pokud ještě někdo hledá odpověď tak pár užitečných informací najdete na https://www.bezvamoney.cz/clanky/pracovat-muzete-i-kdyz-jste-na-uradu-prace/ Podle mě by se o to měli víc lidi zajímat, a možná by o tom mělo existovat víc informací.

vendy.z, 8. 8. 2017, 13.17

To netuším

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů