Balíček :D
Vložil(a): Cherrynka, 16. 5. 2018 17.34
Musím se podělit s jednou vtipnou a nepochopitelnou příhodou. Vyhrála jsem jednu malinkou drobnůstku a byla jsem požádána o adresu. Tak jsem ji poslala, včetně mailu a telefonu. Druhý den mi přijde na mail potvrzení, že výhru odesílají na mou adresu, pak mě píše PPL, že mi v ten den dovezou balíček. A tak čekám, čeká nic. Pak mi přijde jiný mail, že to mám v zásilkovně. Tak tam jdu, ovšem ale bez kódu, ptž jsme žádný neobdržela. Paní jsem se tam ptala, že jdu s divným požadavkem, že tady mám balík, ale kód mi nepřišel. Tak jsme ji vše vysvětlila a na uvedenou adresu, kterou jsem zadala mi řekla, že tam jeden balíček je, ale že ho sem z PPL jen hodili bez jakéhokoli dokladu. A navíc!!! Na balíku byla moje adresa domů a jméno na máminýho přítele!!! Vůbec jsme to nechápala! Tak volám máminýmu příteli, ten o ničem neví, ale nakonec po dseti minutách mi paní balíček dala, protože k němu stejně doklady nemá a že stejně adresa souhlasí s mojí. A prý ale nechápe, proč je balíček u nich, když je tam zadaná adresa domů a ne na zsilkovnu. Doma balík rozbalím, obsah byl očekávaný a navíc tam byl přiložený dopis s mým jménem a adresou a gratulací k výhře :D :D no snad jste to pochopily, já tomu ale nerozumím doteď :D nevím, jak přišli na jméno máminýho přítele, když jsem všechno psala na mě :D
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
slavuska, 22. 5. 2018, 0.16
pěkně zmatený
jitkamety, 19. 5. 2018, 10.25
Oni nikdy nezklamou a co jsi vyhrála?
Adrianita, 18. 5. 2018, 21.42
Zvláštní A co si vyhrála?
Mygara, 18. 5. 2018, 14.57
to bylo tedy vzrůšo
Lenča Pešková, 17. 5. 2018, 22.04
a takhle to tady funguje?
Žofinka, 17. 5. 2018, 13.08