Zahradničení - výbava

zobrazeno 878×

Vložil(a): VandaV, 21. 2. 2018 19.50

Ahoj všem. Koupili jsme s manželem náš první dům, takže budu letos v zahradničení úplný nováček a chtěla bych se zeptat, jaký typ techniky obecně upřednostňujete a proč, kde vaše náčiní kupujete atp. Rádi bychom takové, co vydrží dlouhodobě a nebudu se muset párat každou chvíli s opravami. Na ceně až tak nezáleží. Díky za všechny tipy už teď! Ahoj

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

esternovakova1970, 22. 6. 2022, 18.52

Nevíte někdo prosím, jestli je dobrý nápad si na https://www.agrotex.cz/katalog/cz/zbozi-2/agrotextilie/mulcovaci-netkane-textilie pořídit něco na mulčování? Vím, že se tento e-shop hodně skloňoval na webu v dřívějších letech, ale já bych hrozně nerada někomu naletěla. Dejte mně prosím vědět někdo, kdo tomu rozumíte. Děkuji a mějte se krásně, já letím.

Ivulín, 1. 10. 2021, 0.15

Jestli mohu také doporučit nějakou tu stránku na zahradní techniku, tak se zkuste podívat třeba sem zde - https://www.mamzahrada.cz/zahradni-technika-2/ , protože je to dle mého jedna z těch kvalitnějších a určitě stojí tedy nejen za vyzkoušení, ale možná i za dlouhodobější odběr všelijakých věcí Mějte se krásně a přeji hezký zbytek dne.

lucie25987, 26. 9. 2020, 13.45

Ahoj, my jsme na tom podobně jako vy. Také jsme si vloni koupili starší dům, který postupně rekonstruujeme, takže jsme neměli žádné nářadí a vybavení. Velký prodej potřeb pro zahradu jsem našla na https://www.chemicor.cz/ . Koupili jsme si tam různé nářadí, hnojiva na kytky, květináče, atd. .

ivanka386, 21. 3. 2020, 4.24

Ahoj. Nevím jestli to ještě pomůže, ale my nářadí na zahradu kupovali koncem loňských prázdnin. Jestli si dobře vzpomínám, tak jsme nakonec všechno objednávali tady odtud: https://www.elimstore.eu/cz Zkus mrknout, mají tam docela slušný výběr.

Kája M., 8. 3. 2018, 11.05

Ahoj! Gratuluju k domečku! Taky jsme dříve bydleli v bytečku, ale když jsme měli prvního prcka, koupili jsme dům a bylo to úplně něco jinýho. A jedna z věcí na kterou jsem se hrozně těšila byly grilovačky, takže bych rozhodně na zahradu doporučila gril! Už se nemůžu dočkat, až bude zase tepleji. (A navíc můžeš přípravu večeře hodit na manžela ) A jestli si třeba úplně nevíš rady s výběrem, tak my jsme vybírali podle tohohle článku, je to tam dost dobře vysvětlený všechno https://vas-pomocnik.cz/grily/#jak-vybrat-ten-nejlepsi-gril-pro-vase-potreby Tak přeju hodně štěstí se zabydlováním, zahradničením a grilováním

vendy.z, 27. 2. 2018, 17.45

Já asi moc nepomohu, máme nějakou sekačku, ale nevím jakou Nějaký křovinořez....o jabloně se nám stará známý....já akorát trhám plevel, zalévám a zpracovávám úrodu Občas něco zasadím a sežerou mi to slimáci.

VandaV, 24. 2. 2018, 19.51

Děkuji všem za tipy, moc mi pomohly!

Mygara

Mygara, 24. 2. 2018, 5.31

my to máme různé značky a nedá se říct, která je nejlepší

BeruskaaK, 23. 2. 2018, 21.52

Ahoj, my máme taky takové ty věci jako sekačku, různé pilky, hrábě, nůžky na trávu atp., jinak, kde nářadí nakupujeme a jak jsme spokojení… no není to tak, že bychom upřednostňovali pouze jednu jedinou značku, pár věcí máme už ani nevím odkud, ale asi z nějakých klasických velkoobchodů a zbytek z netu, máme rádi Zelené údolí, tam jsme kupovali sekačku a pilu a abych řekla pravdu přijde mi to i lepší, než lítat po obchodech

Fuga

Fuga, 23. 2. 2018, 14.10

tak základ je sekačka na trávu a ostré zahradnické nůžky, ale i sebelepší zna4ka jde časem do háje

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů