Proteinová dieta

zobrazeno 252×

Vložil(a): SasankaBan, 7. 10. 2023 10.05

Zdravím maminky, chtěla jsem se zeptat zda někdo nedržel proteinovou dietu? Případně jestli jste si ji jako kupovali nebo jste si nějak našli nějaké recepty a návody na netu a vařily si teda dle toho sami? A povedlo se Vám zhubnout díky tomu bez jojo efektu?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Betuska12, 29. 2. 2024, 21.43

Hubla jsem s https://www.ketodiet.cz/ jediná dieta, která mi opravdu chutnala a hlavně jsem s ní začala hubnout rychle a přesně to co jsem potřebovala, nepřišla jsem o svaly apod.

Jajka, 27. 11. 2023, 18.28

Já jsem měla problém hlavně zhubnout tam, kde jsem potřebovala, stehna a zadek. Povedlo se mi to až s Ketodiet, protože tam jsem začala spalovat opravdu jenom nadbytečné tuky a naučila jsem se díky ní konečně i správně stravovat a váhu si pořád držím

Ratajka, 17. 10. 2023, 15.03

Začala jsem proteinovku od Ketofit, protože měli nejméně sacharidů a mě se to prostě moc nechtělo řešit, tak sem sáhla po tomhle. Začala jsem s plánem Optimal https://www.ketofit.cz/plan-optimal tam mi to rovnou ukázalo jaký balíček si mám koupit. Pak jsem si jen dokoupila potom třeba těstoviny a nebo něco co jsem chtěla vyzkoušet. Mají tam i recepty a moc hezky jsem se pak naučila přejít na Low carb stravu.

Andy64, 25. 10. 2023, 10.49

Ketofit jsem taky kupovala a vlastně část věcí jako těstoviny, základy na pizzu, pečivo atd kupuju do teď. Já jsem teda jojáč nedostala. Naučila jsem se správně pít a přesedlala trochu na jídlo bez sacharidů, ale jen v rámci možností. Proto i do teď kupuju ty jejich. První tři týdny bys měla jíst jen jejich jídla + půl kila zeleniny je povolený, pak už je to volnější. Na stránkách mají recepty i vše vysvětlené. Za mě teda fajn pro někoho kdo neví jak začít, ale chce. Navíc díky nejmenšímu množství sacharidů ze všech těch diet je to hubnutí i rychlejší.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů