Pejskaři - tipy

zobrazeno 748×

Vložil(a): VandaV, 18. 2. 2020 9.26

Dobrý den, budeme si s přítelem pořizovat pejska a nemůžeme se dočkat! Vzhledem k tomu, že jsme ani jeden žádného nikdy neměli, budu šťastná za jakékoli tipy a rady, od zajímavých obojků, po tipy na psí mňamky, konzervy, pamlsky atp. Osobní zkušenost je přeci jen osobní zkušenost :-)

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

kristyrychla, 29. 4. 2022, 17.36

Prosím vás, když už chodíte s tím pejskem po sídlišti, pořiďte si aspoň ty sáčky na exkrementy! Vždyť to nestojí na internetu tolik korun https://www.caskrmeni.cz/eshop/psi/potreby-na-exkrementy/, nebo snad jo? Kupujete pejskovi všelijaké žrádlo, tyčinky a jiné hračky, ale nedokážete se postarat o to aby se na ulici dalo také chodit? Vždyť to vypadá jako někde na skládce.

Hanickamalicka, 28. 11. 2020, 16.57

My máme 4 měsíční štěňátko jezevčíka. Jak se o jezevčících říká, je pěkně tvrdohlavá, ale zato moc chytrá. Dočetla jsem se, že je nejlepší štěňátka učit pochvalami. Rychleji se naučí, co smí a nesmí, když je páníček chválí, za to, co se jim povedlo, než když je trestá, za to, co zkazili. Tak jsme si oba s přítelem pořídili měšec, na e-shopu: http://www.penezenky-ahal.cz/kozene-mesce/, který nosíme stále na pásku a za každou věc, co se jí podaří dostává pamlsek.

Fuga

Fuga, 26. 2. 2020, 6.28

Každý pes je unikát, spíše sledovat obsah masa v konzervach

VandaV, 24. 2. 2020, 21.47

Jee tak mockrát všem děkuji za tipy, četla jsem si teď několik článků na téma postrojů a myslím, že vzhledem k tomu, že nebudeme mít úplného drobečka, je jasno. Koukala jsem i na ten Brit a taky paráda, tak ještě jednou díky a přeji krásný den.

BeruskaaK, 23. 2. 2020, 9.48

Psí mňamky u nás jedině Brit, nejčastěji beru ten jejich salámek nebo Premium konzervy a milujou oboje neskutečně. Za mě, když se zaměřím na poměr cena/kvalita absolutní jednička!

Pavla T., 21. 2. 2020, 20.42

Super obojky a vodítka jsou na www.uzlikov.cz Maji tam i pamlsky konkretně sušené maso Šmakovo a našemu pejskovi mooooc smakuje

MarketaRachova, 20. 2. 2020, 20.32

Zdravím, souhlas s postroji, za mě pro pejska jasná volba, navíc pokud nebudete mít úplného drobečka, tak pocítíte velkou změnu i v "ovládání," jelikož si radši ani nechci představovat, jak bych naši border kolii tahala jen za obojek haha.

V007A, 19. 2. 2020, 19.59

Tak každému psovi vyhovuje asi něco jiného, je to jak u děti 😊 asi bych si i někde vyžádala třeba vzorky krmiva.

L.janicka.l

L.janicka.l, 19. 2. 2020, 19.50

Zjistovat znacky pamlsku nema smysl, kazdy pes ma svoji chut a i kdyz se mu da to nejdrazsi co je, neni to zaruka ze to sni. Muj pes treba nechtel jine granule nez chappi, problem nastal kdyz upravili recepturu. Asi bych doporucovala koupit mensi pytel a zkusit. Stejne stene ma jine granule, nejlip dojit do zverimexu co je delan s laskou a ne pro penize. Tam vam poradi, jake granulky obojek vyzkousi. Jinak pokud byste chtela kupovat takove ty plnene valecky co stoji cca 6kc a placky 3 kc maji v kiku po pytlikach co jsou mnohem levnejsi a pritom je to to same

Saruskass, 19. 2. 2020, 19.28

Obojky máme pro oba naše bafany z klasického zverimexu, nic nějak speciálního, ale každopádně bych mrkla spíš po postroji - jak na velké, tak i malé plemeno, ať předejdete tahání za krk a ničení zad. Krmivo máme vše Carnilove a nemůžeme si ho vynachválit.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů