Menstruační kalhotky
Vložil(a): Laurel456, 23. 5. 2022 15.06
Ahoj holky, dotaz na MS kalhotky. Používáte? A pokud ano, jaká značka se vám osvědčila? A je třeba i nějaká značka, která ty MS kalhotky nabízí v barevách? Ne jen černá a bílá?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Dobrý den, já jsem si zatím žádné nepořídila, ale dost nad tím uvažuji. Líbí se mi, že je to ekologické a prý i příjemné, tak uvidíme. Moc tomu nerozumím a tak jsem si našla srovnání na tomto webu: http://entuzio.cz/menstruacni-kalhotky/. Nejvíc mě zatím zaujaly ty SaYu, nebo možná zainvestuji do těch nejklasičtějších od Snuggs, které jsou sice dražší, ale dají se sehnat slevové kódy na sociálních sítích.
Andrea Poliaková, 27. 6. 2022, 14.08
Zatím be, ale zkusila bych je. Koupila jsem si denní a noční látkové vložky od Breberek na stránce www.rischino.sk. Zrovna měli slevu 20% a jsou fajn.
Eliška Kozlova, 25. 5. 2022, 22.10
Jan mám černé, červené a zelené, vnitřek mají všechny černý, takže není nic vidět.

Janako, 24. 5. 2022, 8.52
Ja mám černé a jsem spokojená. Co vím, dělají se i jiné barvy, ale za mě rozhodně černá!

Katka, 24. 5. 2022, 7.55
Máme s dcerou Selenacare z Dm nebo Rossmanna. Barvy jsem neřešila, chtěla jsem černé. Sayu má minimálně červené a zelené, co jsem viděla reklamy na Instagramu.