Jaké máte auto?

zobrazeno 1384×

Vložil(a): LucieS, 29. 7. 2018 7.59

Když už tady byla diskuze ohledně řízení, zajímá mě, jaká máte doma auta? Budeme kupovat nové auto - spíše možná dvě (jak já, tak přítel). Každopádně přemýšlím, jaké auta koupit. Jedno chceme velké (nějaké SUV či velký kombík), druhé malé (ale stále pětidvéřové). Vím, že je spousta recenzí na internetu, leč tyto recenze píší téměř jen pánové a samy víme, že mužské a ženské hodnocení se dost liší. Jak jste s vašimi auty spokojené či nespokojené?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

esternovakova1970, 22. 1. 2024, 18.31

Koukala jsem se teď na https://www.cbdily.cz/kategorie/pneu-komplety-disky nové disky na auto a to budou asi zase výdaje na začátku roku. Už jsme platili pojistku a teď ještě budu muset koupit novou sadu. A víte proč? Nějaký dement vedle mě zaparkoval na těsno a tak jsem to omylem vzala přes obrubník.

vranovahan, 28. 2. 2023, 17.46

No, u těch velkých aut pozor na parkování. My máme kombika a právě to parkování s ním mi občas dělá problém. Dostat se na nějaká parkovací místa opravdu někdy není jednoduché. Hodil by se nějaký parkovací asistent. Dívala jsem se, že i do starších aut se to dá dokoupit, mají to třeba tady https://www.2din.cz/ tak si říkám, že by to možná stálo za to.

kristyrychla, 21. 3. 2022, 0.36

Hele takové auto bude ale určitě i hodně těžké. Proto bych doporučila si na pozemek pořídit https://www.agrotex.cz/katalog/cz/zbozi-2/zatravnovaci-dlazba a eliminovat tak riziko, že se vám propadne půda a po několika letech tak bude váš pozemek vypadat nepěkně. Já vím o čem mluvím, koupili jsme 35 let starý dům.

novaklen, 7. 2. 2022, 18.08

No, já nakonec dala na radu jednoho známého, který se v autech vyzná a koupila si Octavii v kombiku. Zatím jsem s ní naprosto spokojená. Prý jsou to velice spolehlivá auta a v tom mu věřím. Právě ten známý se teď chystá otevírat si svůj vlastní autoservis. Nedávno jsme se o tom bavili a prý to není vůbec nic snadného. Hlavně z hlediska různého papírování a tak. Teď zrovna například hledá firmu, která se mu bude starat o odvoz odpadu. Zatím to prý vypadá, že to svěří do rukou této firmě: https://ecoservis.eu/sluzby-pro-autoservisy-likvidace-odpadu/

Lucka321, 26. 10. 2021, 15.33

Ahoj, máme doma kombík octávii a nedám na ni dopustit. Když potřebujeme druhé auto, pokud je manžel někde pryč, většinou si půjčím z https://www.dobraautopujcovna.cz/ a mám po starostech

naseivanka, 25. 6. 2021, 18.18

U nás doma se delší dobu jezdilo Peugeotem 207, ale potom jsem opustila svého přítele a přistěhovala se za automechanikem. Ten nedá dopustit na českou Škodovku, zejména poté na Superba III. Máme za barákem dílnu a často vidím, jak si manžílek objednává originální díly Škoda z https://www.cbdily.cz. Prý by do svého auta nenamontovala náhražku.

Ivulín, 19. 10. 2022, 22.22

Tyjo, Superb by se mi taky hrozně líbil. Párkrát jsem v tom jela a je to teda něco. Není to tak dlouho a právě na jednoho Superba jsem se koukala na https://autobazar.biginzerce.cz/ Byl sice ojetý, ale podle fotek to vypadalo, že je v dobrém stavu. Jen teda byl za hodně peněz no, ale to tak bývá.

ivanka386, 30. 11. 2020, 20.18

Ahoj, manžel mi nedávno k narozeninám a ostatně vlastně i k našemu výročí pořídil takový ten starý 4kový golf Velice si ho užívám, i když vím, že je to takové auto, na které hodně lidí kouká skrze prsty, což je mi docela dost jedno. Nemá to ani centrálu a nic takového, ale manžel mi k němu dal i vystřelovací klíč ze stránek https://www.auto-klic24.cz

ivanka386, 17. 11. 2020, 15.37

Ahoj, já mám takovou tu klasickou oktávku, ani nevím, jaký typ přesně, ale to ze mne přece nedělá člověka, který neví nic o svém autě, no ne? Vím, že je dvojková, ale ty další technikálie, které jsou naprosto zbytečné nevím. Nedávno jsem si na něm měnila i sama baterii, takže mi každej chlap, co si myslí, že je něco víc může třeba umýt auto Baterii jsem kupovala z https://www.filsonstore.cz/autobaterie-akumulatory/

andrea14, 22. 7. 2020, 15.05

My jsme si s manželem před třemi lety kupovali na leasing Renault Clio, je to sice auto menší, ale pro nás dva to do Prahy, kde je běžně problém s parkováním, velice dostačující auto. Zrovna jsme ale museli kupovat novou sadu pneumatik, konkrétně z obchodu https://www.pneuok.cz/ , protože ty stávající už nevyhovovaly.

Macina Nováková, 26. 2. 2020, 3.50

No, my teď nově máme Fabii, kterou jsme si pár měsíců zpět vzali na leasing přes https://podbabaoperak.cz/skoda/ Zatím naprostá spokojenost. Předtím jsme taky měli Fabii, ale jednu z těch prvních a s tím už se teda moc jezdit nedalo. S tou novou je to úplně jiné. I parkování je s ní snadnější díky všem těm senzorům atd.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů