Změna obvoďáka

zobrazeno 1053×

Vložil(a): sabca1, 16. 5. 2022 19.25

Ahoj, dnes jsem zažila docela trapas u našeho obvoďáka, je to takový starší pán a chodíme k němu celá rodina už dlouho. Měla jsem se dnes jen stavit na kontrolu s tlakem a pro výsledky z odběrů krve. Jenže tlak mi vyšel nějaký vyšší, tak si mě pan doktor poslechl a pak řekl, ať si lehnu, že udělá EKG. V ten moment mě doslova zalil pot, protože jsem s žádným jiným vyšetřením nepočítala a jelikož bylo vedro, tak jsem si pod košili nebrala podprsenku, abych zase neměla na oblečení kruhy od potu. Říkala jsem mu, že jsem s tím nepočítala, jestli by to nešlo příště, že nemám spodní prádlo, on že to nevadí, že se mám jen trošku rozepnout, že to na vyšetření stačí. No, děsný trapas, lehla jsem si, rozepla košili, na pana doktora tam vykoukly moje čtyřky prsa, já tam úplně rudá v obličeji, když mi dával ty elektrody, no chtěla jsem se v ten moment propadnout do země. Když jsem ještě viděla, jak měl pak na tváři lehký úsměv, že měl z toho srandu, no děs. Nemám radši změnit obvoďáka? Nechci, abych tam příště přišla a někdo tam měl ze mě srandu..

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

jancaan, 25. 5. 2022, 11.35

Víc bych se styděla u doktorka sympaťáka podobného věku, ale starší pán je zvyklý na všechno možné. Určitě bych kvůli tomu obvoďáka neměnila. Kdo ví, zda si tento zážitek bude do příště pamatovat:-)

V007A, 24. 5. 2022, 6.55

Tak.kvuli tomu bych fakt doktora neměnila. Je to doktor, tak je zvyklý na ledacos.

Janako

Janako, 23. 5. 2022, 9.28

Já bych to neřešila. Myslím, že ten doktor toho už ve svém životě viděl dost 😀 Pokud jsi u něj spokojená, tak ho neměň. Třeba mu tento zážitek aspoň zlepšil den😀

Terezz

Terezz, 17. 5. 2022, 20.10

Kdyby třeba udělal nějakou krpu, že by napsal špatné léky nebo něco, tak se o změně lékaře dá uvažovat. V tomhle případě mi to ale přijde zbytečné. To že praktický lékař na chvilku zahlédl Vaše poprsí, to není žádná tragédie. Horší situace by třeba byla, kdyby zrovna třeba sestra někomu otevřela dveře a všichni lidi v čekárně by viděli ty Vaše čtyřky. To už by bylo na pováženou.

Minnie, 17. 5. 2022, 19.30

Tak bez podprdy zásadně nechodím takže nemohu soudit, nicméně bych doktora kvůli tomu neměnila, chodí k němu tolik lidí, pochybuju, že si to bude za půl roku pamatovat a je jedno zda máš jedničky, čtyřky nebo osmičky 🤣

sabca1

sabca1, 17. 5. 2022, 19.46

Já taky doufám, že to ideálně zapomene. Jen to byl prostě trapas, sice je to doktor, ale zase ne gynekolog a u obvoďáka se standartně prsa neukazují, takže mě teď má asi trošku za blbce, tak snad to vyšumí.

Minnie, 21. 5. 2022, 13.20

Nejde odpovědět dole, že nemám profilovku je moje věc, ti co mě znají vědí kdo jsem, ty taky na své profilovce ani nemusíš mít pravé foto... a vím že ty fotky jsi sem dávala protože sama jsem to nahlašovala aby to admini smazali, na to se fakt nedalo koukat. Sorry jako 🤣 Ale jinak k tvé původní otázce: Ano, doktora bych změnila. Hlavně teda toho na hlavu, moc ti nepomáhá.

sabca1

sabca1, 21. 5. 2022, 13.45

Jo, ty myslíš to foto s vyrážkou, to teda nevím proč. Člověk má obavy a ty to nahlásíš, místo abys poradila.. tak bacha aby se ti ta arogance jednou neobrátila proti tobě, až budeš mít ty nějaký problém. Nedalo se na to koukat, na to řeknu jediné, závist je prostě špatná věc. Pokud se ti něco nelíbí nebo nechceš pomoct, tak to nečti, ale asi tě pohoršovalo, že k tobě takhle příroda štědrá nebyla, tak si to neunesla. Zajímavé, že všem v mém okolí, v práci atd. se jako ženská líbím, říkam, závist je blbá věc.

Káťaa

Káťaa, 21. 5. 2022, 14.02

tady se to hádá, jak babky na trhu a pointa žádná

patricia077

patricia077, 17. 5. 2022, 18.20

A to je jako přiznání nebo chlubeni nebo co 🤦hele vzhledem k akutnímu nedostatku nejen praktických lékařů bych rozhodně neměnila 🤣

Káťaa

Káťaa, 19. 5. 2022, 20.45

Řekla bych, že chlubení uživatelka je zřejmě fascinována vlastníma kozama. Myslela jsem, že z těch vemen jsou hotoví jen chlapy, zřejmě jsou tady vyjímky i mezi dámskou "špičkou"

dasza, 17. 5. 2022, 5.27

Už jen to jít se čtyřkama na ostro musí být silenej pohled, tak je úplně jedno zda si znechutila a odradila tisíc lidí co tě potkalo po cestě, byť V kosili..nebo u doktora bez🤦🤦🤦🤦🤦

sabca1

sabca1, 17. 5. 2022, 19.41

Znechutila a odradila... no tak to asi ne, já určitě nemám žádné hnusné lajdáky do pasu, já mám docela pevné a myslim, že i pěkné (min. dle manžela) prsa. Z tvého příspěvku je bohužel cítit trošku závist a nezažívám tohle poprvé, kdy jiná ženská, která mě ani nezná, je už dopředu na mě vysazená jen kvůli tomu, že mám ženskou postavu a jsem obdařená. Ale tak chápu, že když je taková ženská jako prkno, tak je ukřivděná proti takovým jako sem já a necítí se žensky nebo přitažlivě. Každému bohužel pánbůh nemůže nadělit ženskou postavu.

dasza, 17. 5. 2022, 19.56

🤣🤣🤣🤣 tak vidíš...ses hrdá na svý kozy a vadí ti že je viděl doktor🤦🤦 blíže..další blbka na obzoru s příspěvkem o 💩

sabca1

sabca1, 17. 5. 2022, 20.19

To, že se sebou jsem třeba spokojená, neznamená, že se snad budu ukazovat kdekomu jen tak na počkání. Šlo mi o to, že jsem byla za blbce jen kvůli tomu, že bylo teplo a nechtěla jsem tam přijít propocená. Nevím, jak u tebe, ale mě teda podprda prostě v létě nedělá dobře a ne nechci se nijak vystavovat, ale taky se v tom nechci zbytečně potit, pokud to není nutné. A nerada bych teď příští roky byla u doktora za tele kvůli tomu, že mi bylo vedro, o to mi šlo..

Káťaa

Káťaa, 19. 5. 2022, 20.41

Vidím, že velké dudy dělají velké EGO. Připomínáš mi jednu naši sousedku, ta je taky fascinovaná svýma kozama a myslí si, že je něco víc, než ostatní ženské jen proto, že má nahoře dvě velké vemena. Ať žije skromnost holky! Mimochodem sousedka má tak šestky, takže klidni hormon, sou tady "větší kočky" než ty.

sabca1

sabca1, 20. 5. 2022, 11.12

Já nemám velké ego, jen jsem se sebou spokojená. Sousedka... jasně, že se najdou vyvinutější ženy, ale 95% žen mají prsa po tatínkovi, takže sem spokojená, že nejsem jedna z nich a můžu se cítit normálně a žensky. Já mám svoje čtyřky prsa navíc dost pevné a i po dětech mi zůstaly pěkné nalité, takže mají pěkný tvar a ta vaše sousedka je bude mít nejspíš až po břicho, takže to fakt ne.. P.S. a to jsem ještě za poslední roky dost zhubla, ještě dlouho po dětech jsem měla dlouhé pětky, takže sem byla kus ženské 🙂

Minnie, 20. 5. 2022, 23.55

To je ta jak tady tenkrát dávala fotku, pak jí to smazali. Nepoučitelná, furt o těch mega kozách musí psát, to je snad už diagnóza 😂😂

Minnie, 20. 5. 2022, 23.53

Jo počkej, už si vzpomínám, že ty jseš ta co tady dávala asi 2x příspěvek s fotkou svých nahatých koz 🤣 tak to sorry ale ty nebyly hezké ani trochu

dasza, 21. 5. 2022, 4.53

A ještě potkala.syna když šla z koupelny...🤦🤦🤦🤦

sabca1

sabca1, 21. 5. 2022, 10.42

Žádné fotky jsem tu nedávala, tak nevím na základě čeho mě hodnotíš, jak vypadám. Sama nemáš ani profilovku, protože to asi není žádná sláva..

sabca1

sabca1, 21. 5. 2022, 10.47

Druhá zase u každé diskuze tady každého hned setře, jak je příspěvek o hovnu, co vlastně chce atd. Nechápu proč tady teda vlastně chodíš, když tě všechno štve..

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů