Probiotika

zobrazeno 280×

Vložil(a): Rozina, 16. 5. 2023 9.51

Ahojky maminky, doma docela trpíme na ekzémy a problémy se střevy, dlouho jsem hledala a zjistila, že to může být všechno od žaludku- střev. Potřebovala bych najít něco co budeme moct brát i s dcerou - 12 let. Nemáte někdo podobné zkušenosti?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Raubirkova, 26. 5. 2023, 11.14

Zdravím, mě trvalo deset let než jsem přišla na to že ekzemy, vyrážky a celkově věci na pleti jsou nejvíc ovlivněné střevy. Takže určitě si hlídat co baštíte, může to být i alergie na potraviny, tam je vše v pořádku? Potom určitě doporučím jíst/ pít probiotika, nejlépe ty tekuté, kde máte živé bakterie, které se Vám dostanou až do střev. Já beru už dlouho dobu od Symprove.

Rozina, 29. 5. 2023, 10.48

Ano na alergologii jsme byly obě a nic nám není, probiotika na nás vyskakují ze všech stran, ale moc nevěřím tomu že by to mohlo opravdu pomoci. Na tekuté jsem ještě nenarazila, podívám se tedy na tyto. Může to případně i dcera? Nemá to nějaké vedlejší účinky?

Raubirkova, 30. 5. 2023, 10.24

Ano můžou to i děti. Vedlejší účinky to nemá, je to přírodní složení, žádná chemie, jedině Vám to může trochu vyčistit střeva.. Tady máte přímo otázky a odpovědi: https://www.symprove.cz/faq/, tak by jste tam měla najít co potřebujete. Mě se zlepšilo zažívání a zmizely mi ekzémy z rukou a nohou co jsem měla. Případně pokud máte instagram doporučím podívat se i na tuhle stránku https://www.instagram.com/atopzivot/.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů