Inkontinence

zobrazeno 536×

Vložil(a): Verullis, 24. 3. 2022 10.11

Prosím pěkně, potřebovala bych poradit. Mamka má problémy s inkontinencí, a to poměrně silnou, takže vložky nestačí. Nevíte jaké kalhotkové "plíny" koupit co mamce budou pohodlné a budou dobře absorbovat ?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Majdul, 30. 3. 2022, 13.07

Dobrý den, moc Vás zdravím! Moje maminka řešila taky tento problém, byla u gynekologa a ten jí dal nějaký lék a neskutečně se jí ulevilo. Asi to není na to, aby to problém vyřešilo, ale rozhodně je jí mnohem lépe a jinak jsme kupovali v lékarně kalhotky a byla s nimi naprosto spokojena.

MartaZa, 28. 3. 2022, 15.47

Dobrý den, já mám skvělou zkušenost s nákupem plenkových kalhotek pro svou mamku na eshopu Dentimedshop. Už jsem se na ně několikrát obrátila s žádostí o radu a vždycky byli moc ochotní. Kalhotky jsou dva druhy. Navlékací nebo zalepovací. Důležité je vědět, jak velkou savost potřebujete a obvod boků mamky – podle toho vybíráte velikost. Já kupuju mamce navlékačky https://www.dentimedshop.cz/detail/inkontinencni-pomucky/plenkove-kalhotky-navlekaci/dailee-pant-premium-super-s-14-ks.html a mamka je s nimi spokojená. Pokud byste chtěla, pošlou Vám i vzorek.

Katka

Katka, 24. 3. 2022, 12.18

Poradila bych se v lékárně. Bude zásadní odhadnout správnou velikost. Třeba vám tam nabídnou i nějaké vzorky různých značek. Dalo se přes obvodní lékaře zařídit, aby šlo nakoupit i na pojišťovnu, ale podmínky budou přísné a počet omezený. Popř. se poradit s urologem a jít na operaci, není to složitý zákrok a vzroste kvalita života. Samozřejmě mezi tím se dají i cvičit Kegelovy cviky ideálně s podporou kvalifikovaného fyzioterapeuta.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů