Ztracene deti pri treninku
Vložil(a): dasza, 19. 9. 2018 20.49
Vas pohled.co vy byste delali? Date decko(vekn5-11let) na trenink(kde chodi pravidelne),trenerum...po hodine a pul cekate na konec..a treneri se vrati s par detma.ze zbytek se nejak poztracel.takze jedou hledat...do lesa,hezkych par km od startu).. Vse dobre dopadlo.vsichni se vratili.nekdo se potkal s trenerama nekde na ceste.par deti naslo nejakou cestu..nekdo bloudil hodinu.nekdo hodku a pul..jini treba jen 20min..zadny dite nebylo samotn..vzdy min po dvojicich a vic pocetnejsi skupince.. Jaka bude vase reakce???? P.s.napisu az treba zitra pokracovani a svuj pohled na vec...delam si pruzkum mezi matkama..
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Když jsem se dozvěděla, že učitelka dala rozchod dětem ve druhé třídě bez vědomí rodičů v okresním městě ( i když to bylo jen na jedné ulici, ale jsou tam dvě průchozí pasáže), tak jsem jí prostě řekla, že si nepřeji, aby se to opakovalo. V tomhle případě bych asi reagovala taky tak.
Fuga, 2. 10. 2018, 19.21
Tak to klobouk dolů Jak to Ty děti zvládly, já bych asi hysterka a byla šílená z celé té situace
slavuska, 22. 9. 2018, 17.56
haló bych nedělala, ale nelíbilo by se mi to
Aliisha, 20. 9. 2018, 20.36
U 5 letého bych šílela. U 11 letého bych byla klidnější. Každopádně se mi to zdá nezodpovědné.
Mygara, 20. 9. 2018, 16.00
To se divím že ty děti byly samy v pohodě Já bych se zbláznila
Katka, 20. 9. 2018, 15.32
V 11 letech jsem se starala o 2 novorozence ?