Vinna klobasa
Vložil(a): Jarka mmm,3. 12. 2016 20.36
Taky tak zboznujete vinnou klobasu? Zimu si bez ní s nadsázkou neumím představit :). Právě jsem si jí udělala k večeři v troubě,což jsem okoukala loni. Opět js zirala,co z ní vyteklo omastku :D. Proto už jí ani na pánvi nedělám...ještě tam olej přidávat :). Jak jí děláte vy? A taky u vás mají tak odlišné receptury? U nás jsou některé spolehlive plné vody a prekorenene,jinde výborné. No a domácí z domácího mléka.....ooommm :D.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 11. 4. 2017, 11.52
mám ji také moc ráda, ale dávám si ji občas, moc zdravé to není a peču ji v troubě a jen podleji vodou, je mastná dost jak píšete
BonnieParker, 5. 12. 2016, 0.24
V životě jsem neměla, v čem se liší od jiných klobas? Moc uzeniny nejím.
Zuzka Čtvrtečková, 4. 12. 2016, 22.43
Zásadně ji kupujeme jen v jedné masně a je výborná. Já to nikdy neznala, ale co jsem s manželem děláme ji nejen před Vánocema. Neobaluju ji (jen v trošce mouky) ani nenapíchávám na špejle přijde mi to rychlejší a víc se jich tam vejde
patricia077, 4. 12. 2016, 14.29
Já to nikdy neznala, u nás se nedělala, ale poprvé jsem ochutnala u tchýně a od té doby děláme ..už teď jsme koukali u řezníka, že se berou objednávky na svátky
Jana82, 4. 12. 2016, 13.56
Já ji teda moc nemusím