Úprava - zvětšení prsou
Vložil(a): IvčaSemi, 28. 11. 2017 17.49
Za jak dlouho po dětech jste si prosím nechávaly upravovat nebo zvětšovat prsa ? Jsem po dvou dětech a další už určitě neplánujeme a prsa mám v žalostném stavu takže bych si je chtěla při nejmenším upravit. Je tu někdo se stejným problémem ?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Somelierka, 11. 1. 2024, 10.49
Pokud by chtěl někdo v Brně tak doporučuju všema deseti pana doktora Justana. Prsa od něj mám a jsem hrozně spokojená. Všechno řeší na rovinu, celková operace dopadla dobře, ani jsem neměla nějak velké bolesti po operaci a výsledek je parádní.
viktorie12, 19. 10. 2018, 11.51
Kamarádka byla teď na plastice prs a právě mi o tom říkala, že to měla také na bolest. Že jí to doporučila doktorka.
kamila.336, 14. 5. 2019, 9.34
Tak o tom slysim poprve jak to prosim funguje? diky
Moje setra byla na zvětšení prsou v Německu,říkala,že po dětech do toho půjde a je spokojená. Já bych se asi bála bolesti,ale říkala mi,že měla do rány zavedenou kanylu s takovou pumpičkou,kterou ji tam po zákroku aplikoval doktor,mechanicky stlačil pumpičku a ta jí po dobu 3 dnů postupně vytlačovala látku,která ji pomáhala od bolesti. Znáte to někdo? Máte s tím zkušenost i u nás?
KvětinkaBegý, 5. 4. 2018, 12.02
Kámoška byla po ukončení kojení druhého dítěte na autoaugmentaci a je spokojená. Předtím si hodně stěžovala že má prsa vytahaný, řekla bych, že jí ta plastická operace dost zvětšila sebevědomí.