Pohovor

zobrazeno 2402×

Vložil(a): dasza, 22. 7. 2016 8.09

Sem zapomela jaka je to nuda a otrava...clovek musi sehnat naky hlidani.projede prachy za bus.vlak ci naftu...pak tam chvili pobude..ma z toho bud takovej ci makovej pocit..reknou ozvem se..cekate.dle pocitu bud si rikate mohlo by to vyjit.anebo ne... Mam jich za sebou dost..a uz me to nebavi;) mozna proto ze jeste nejsem psych.zrala jit po rd do prace..jeste se mi nechcemmale kdyz clovek musi....no uf.. Jaky mate zkusenosti s pohovorem vy?vyslo v nekdy neco na poprve?

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mygara

Mygara, 1. 12. 2017, 14.15

já jsem celou dobu v jedné práci a byla jsem na pohovoru jen tam .-))

terezicka00, 28. 11. 2017, 9.32

Nedávno jsem narazila na článek, jak se připravit na pohovor https://www.finstart.cz/otazky-pohovoru-ktere-se-pripravit/ Třeba si tu rád taky někdo počte

Fuga

Fuga, 12. 12. 2016, 19.44

hned po škole mi to naštěstí vyšlo, ale nebyl to klasický pohovor, dělala jsem tam praxi, osvědčila a bylo... Zato teď, až bude po RD to bude podobné jako u Vás, protože za mě je v práci náhrada na dobu neurčitou... A nechce se mi dojíždět, z toho mám největší strach

Minnie, 15. 9. 2016, 18.43

Po škole jsem byla 2 roky na pracáku. Ne že bych to tak chtěla... Práci jsem sháněla, ale nic nevycházelo. Já už byla zoufalá, ochotná dělat cokoliv ale ani pohovor na kasu do obchoďáku nevyšel. A to jsem byla mladá, bez děti, časové flexibilní. Nakonec jsem získala práci přes příbuzného ale jen na půl roku co potřebovali ve firmě pomoc. Pak jsem naštěstí hned otěhotněla, ale vrátit se tam nemůžu, zaprvé by mě už asi nevzali a za druhý i kdyby vzali, tak nemůžu jelikož je to 25 km od domova a prac.doba klasicky 6:00-14:00 a to se školkou ráno těžko. Fakt nevím co budu po rodičáku dělat, potřebuju na zkrácenou dobu (aspoň 6 hodin) a s dvěma malýma dětma nevím kdo mě kde vezme, když jsem měla problém sehnat práci zasvobodna a nakonec jsem nesehnala práci v našem okresním městě, ale v malém městě dál od nás... A nebýt příbuzného, nebylo by ani to... Pro mě by bylo nej zůstat v domácnosti už kvůli dětem, ale bohužel kvůli penězům to nepůjde

vivianr, 31. 8. 2016, 14.00

Naštěstí jsem nastupovala do práce, kde jsem měla školní praxi a po mateřské zase zpět. V bance prý udělali to, že při pohovoru na dotyčnou pustili bez varování jakoby nerudného zákazníka. To bych asi propadla. Koukala bych jak sůva z nudlí.

michaelanavrc, 8. 8. 2016, 15.09

Ja jsem byla spokojena velmi s touto agenturou na hlidani deti http://www.keiki.cz/Kontakty

skřítek, 30. 7. 2016, 21.41

Upřímně - mně vždycky vyšla jenom práce, která byla alespoň částečně domluvená přes nějakého známého. Jakmile jsem absolvovala pohovor někde na úplně cizí půdě, tak jsem (přestože si troufnu říct, že jsem poměrně schopná) zapomněla snad i jak se jmenuju. Tréma je prevít, vždycky mi podrazila nohy.

klarike1

klarike1, 25. 7. 2016, 21.14

Já jsem měla dvě zaměstnání na doporučení a další dvě mi vyšly napoprvé. Ale po MD člověk ztratí trochu sebevědomí a tak to teď bylo také napotřetí. První práci jsem ale odmítla už na pohovoru, protože chtěli živnosťák. Z druhé řekli, že se ozvou a neozvali a třetí mi hned po pohovoru dali papíry na vyřízení a termín podepsání smlouvy. Myslím, že je důležité, aby se člověk, pokud má možnost, ucházel hlavně o práci, která ho zajímá a bude ji dělat rád. Jinak máte pravdu, že je to děsná otrava a občas si člověk říká, jestli to má zapotřebí. A zrovna jsem manželovi říkala, že dříve jsem v práci nechápala kolegy, co jakmile padla, spěchali domů a nikdy nešli na žádnou párty. A teď, co mám rodinu, se asi dobrovolně zařadím do této nudné skupiny a budu natěšená spěchat za milovanou rodinou.

vendy.z, 24. 7. 2016, 18.47

Napoprvé? No v minulosti ano.... Teď po mateřské to bylo napotřetí - s tím, že napodruhé to bylo tak trochu o něčem jiném (o případné spolupráci v budoucnu).

Bellissima, 24. 7. 2016, 18.38

Dobrý den ! Není mě zcela jasné, zda se ucházíte o zaměstnání a za tím účelem chodíte na pohovory, nebo jestli ty Vaše cesty jsou spojeny s návštěvami osob = vyhledávání toho hlídání. Podle mého názoru je obojí hrozně těžké a maximálně zodpovědné. Doporučuji napřed si sehnat vhodné zaměstnání s přijatelným finančním ohodnocením a teprve potom shánět hlídání. Při shánění místa se nenechte odradit - chce to velkou vytrvalost. Ještě nikomu se to na poprvé nepovedlo. Důležité je správně si vybrat místo, o které se budete ucházet, a zhodnotit, jestli Vám to místo opravdu 100 % sedí; pokud ano, pak je pohovor už jenom formální. Snažte se o zaměstnavateli - podniku, kde se ucházíte o místo napřed získat co nejvíce informací - např. na internetu - a vyvarovat se těch zbytečných cest, které nepřinesou žádný výsledek a navíc Vás jenom otráví.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů