Podnikání

zobrazeno 2770×

Vložil(a): dadinkamaminka, 23. 3. 2017 10.33

Ahojky. Chtěla bych se vás zeptat,jestli zde některá nepodnikáte a jak jste začínaly? Chtěla bych dělat něco,co mě baví. Baví mě líčení,nebo bych ráda dělala výrobky z korálků-naušnice atak něco. Když bych se rozhodla toto dělat třeba na živnost,co je k tomu potřeba? Jak mám začít? Kolik mě to bude stát do začátku? Nejsem vyučená,tudíž nemám moc možností,co se týká práce.Děkuji všem.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Radkamracek588, 4. 3. 2024, 14.52

Dobrý den, je dobré, že uvažujete o podnikání v oblasti, která vás baví. Pokud byste chtěla začít s živností, tak prvním krokem je získat živnostenský list. Co se týká nákladů, tak to záleží na mnoha faktorech, jako jsou náklady na materiál, marketing, pronájem prostorů apod. Doporučuji vytvořit si podrobný obchodní plán, který vám pomůže lépe odhadnout náklady a příjmy. Pokud jde o podporu, tak se podívejte na stránky https://webmailshop.eu/, kde si můžete objednat web na míru. Hodně štěstí na vaší podnikatelské cestě.

koliaska105, 29. 7. 2022, 16.33

Hodně se tu řeší začátky podnikání, ale co třeba takové ukončení podnikání. Je mi jasné, že u živnosti je to celkem jednoduché, ta se dá pozastavit. Ale co třeba likvidace s.r.o. ? Má s tím některá z vás zkušenost? Mě to právě v blízké době čeká a vůbec nevím za který konec to vzít. Jestli by nebylo lepší to nechat třeba na https://www.konecpodnikani.cz/

esternovakova1970, 31. 5. 2022, 12.49

Nechala jsem si na platformě prestashop od https://www.1presta.cz rozběhnout svůj vlastní e-shop a musím říct, že jsem tedy naprosto dokonale spokojená. To, co mně tam navrhnuli za řešení, bylo excelentní. Neuvažuji ani zdaleko o tom, že bych přešla k nějaké konkurenci. Opravdu profíci na svém místě.

novaklen, 30. 6. 2022, 9.38

Něco podobného se chystá řešit manžel. Má firmu, která se zabývá průmyslovou výrobou a právě říkal, že by rád konečně spustil i eshop s jejich výrobky. Je to ale spíš takový plán do budoucna. Teď je pro něj prý priorita investice do rozvoje. Zrovna předminulý týden do firmy například konečně koupil nový šroubový kompresor z https://www.kompresory-filtry-servis.cz/ který tak dlouho potřeboval.

jana.schmit, 21. 2. 2022, 18.09

ahoj, já jsem začala podnikat asi 3 roky zpátky. Začala jsem nabízet ručně vyráběné hračky pro děti ze dřeva. Nejdříve jsem nabízela produkty na facebooku, viděla jsem, že je o to zájem. Poprosila jsem známého, jestli by mi nepřipravil webovky. Kamarád mi teda založil web a taky mi trošku ukázal jak to ovládat a orientovat se v tom. Pamatuji si první objednávku, která přišla Dnes už jsem ve fázi, kdy hledám nástroje, které mi při online podnikání pomáhají a rozhoduji se nad tímto produktem: https://www.autocrm.cz . Co jsem viděla na webu, tak má dobré recenze a myslím, že v mém případě by mi to pomohlo

naseivanka, 3. 11. 2021, 14.28

Moc nad tím nepřemýšlej a prostě se pusť do práce, tak zní moje rada. Tužka a papír do ruky, propočítej si, jestli se ti ten produkt opravdu vyplatí, kolik zaměstnanců budeš potřebovat a jdi do toho po hlavě. Se založením firmy by ti mohli pomoct tady: http://www.sidlofirmypraha5.cz/sluzby/zalozeni-firmy

Kateřina Kubíková, 28. 4. 2021, 20.00

No, chce to mít řešení na nějaký problém, pokud to má fakt fungovat a vydělávat. A pak taky samozřejmě vychytat reklamu, a to nejen online, ale i offline. Super forma jsou třeba placky, které můžete dávat k nákupu. My jsme si je jednou nechávali dělat v rámci teambuildingu, a to tady: https://www.udelejsiplacku.cz/

Eliška Lišková, 24. 4. 2021, 23.07

No, podle mě je potřeba prvně zjistit, jestli by o tvůj produkt byl vůbec zájem. Pokud ano, můžeš založit živnost, udělat web a začít cílit na zákazníky. V dnešní době dost funguje obsahový marketing, ale na to si můžeš najmout firmu. My třeba využíváme služby https://www.jmp-media.cz/ Počítej ale s několikatisícovou investicí.

Ivulín, 30. 3. 2021, 12.00

Ahojte, jestli mohu doporučit nějakou stránku a velice dobrou službu, která vám hodně ulehčí podnikání, tak je to třeba tento rezervační systém zde - https://www.sdiary.cz ... Díky němu jsme si dokázali udělat pořádek v našich objednávkách a rezervacích a je to velice užitečná věc, doporučuji Mějte se krásně a přeji hezký zbytek dne.

ivanka386, 8. 3. 2020, 17.11

Ja si myslím, že začít podnikat je určitě dobré rozhodnutí. Já sama taky podnikám už několik let. Konkrétně mám svůj eshop. Ze začátku to moc nešlo, ale naštěstí se to poddalo. Hodně pomohlo i to, že se lidé o mém obchodě dozvěděli díky reklamám na internetu. O ty se mi stará tento PPC specialista: https://marekpech.cz/

Nina Červenková, 12. 5. 2020, 20.44

Reklamy na internetu jsou určitě investice, která za to stojí. Měla bych na vás takový dotaz. Nemáte náhodou zkušenost s takovými těmi virtuálními kancelářemi? Sama o něčem takovém v poslední době dost uvažuji. Koukala jsem, že to ani není tak drahé. Třeba u https://www.sidlo.biz/ to stojí zhruba stovku na měsíc, což není tak strašné.

lucie25987, 2. 4. 2019, 19.14

Ahoj, já jsem taky začala podnikat a nemůžu si stěžovat. Jasně, že začátek je těžký, ale to je u všeho, ale je to mnohem lepší, než být zaměstnaná. Všechno má své pro a proti a to i práce na živnostenský list. Zkus se mrknout na http://www.businessanimals.cz/ba/clanky/osvc/ , jsou tam napsané výhody, které jako podnikatelka budeš mít. Určitě se toho neboj a běž do toho.

koliaska105, 19. 12. 2019, 8.37

Jojo, v tomto s vámi souhlasím. Měla bych na vás ale takový dotaz. Já už podnikám několik let a za tu dobu se mi tu nahromadila spousta dokumentů, které dřív bylo potřeba schovávat, ale dnes už jsou k ničemu. Jak s nimi naložit? Skartovačku bohužel nemám, tak přemýšlím, že bych to nechala na nějaké firmě. Zkoušela jsem si už hledat "skartace dokumentů Praha" a všimla jsem si, že tomuto se věnuje například http://www.ekoskart.eu/ Nemáte s nimi náhodou nějakou zkušenost? Díky.

Drahoslava Nožičková, 17. 4. 2020, 4.44

To je parádní článek. Třeba můj muž také začínal jako OSVČ a teď už má svou vlastní firmu. Vyrábí různé součástky do aut. Nedávno přemýšlel nad tím, jak snížit náklady na výrobu a nakonec se mu to podařilo pomocí 3D tisku. Tuším, že ho k tomu inspiroval tento článek: https://www.sharplayers.cz/jak-snizit-naklady-na-vyrobu-a-prototypovani-pomoci-3d-tisku/

Macina Nováková, 30. 6. 2020, 20.00

V 3D tisku je určitě budoucnost. Dobrý nápad. My u nás doma podnikáme oba. Já i můj muž. Teď poslední dobou ale dost uvažujeme nad tím, jestli by nebylo dobré mít naše podnikání nějak z právní stránky ochráněné. Právě proto přemýšlíme nad tím, že bychom si u https://www.alphacitizen.com/cs/ založili sverenecky fond. Nemáte s tím vy nebo váš muž náhodou zkušenost?

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů