Pád ze schodů

zobrazeno 4544×

Vložil(a): Kama, 21. 6. 2016 20.21

Maminky,malý mi dnes spadl ze schodů.Byl to okamžik,kdy jsem chtěla zamknout dveře,malému říkám,ať nejde na schody,a jen se otočím,už se kutálí.Rozdýchávala jsem to dlouho,ještě teď nejsem úplně v pohodě,vyčítám si,že jsem ho neuhlídala,že jsem ho měla držet za ruku.Nepřežila bych,kdyby se mu něco stalo,vždyť kolik lidí takhle umřelo.Naštěstí mu nic není,takže ani nevím,jestli to mám říct manželovi.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mukyáška, 28. 9. 2022, 20.20

Vůbec ti tuto zkušenost nezávidím, ale HLAVNĚ si nic nevyčítej! Není možné uhlídat všechno, někdy se stačí fakt otočit a hned se něco stane. Nejsi robot, abys měla všechno v merku. Pevně věřím, že je malý v pořádku a že se třeba poučil a už si příště bude dávat větší pozor. Zrovna jsme si kupovali nové schodiště od Zámečnictví Hajný, viz: http://www.zamecnictvi-hajny.cz/ – tak snad se dceři také něco nestane. To bych asi měla problém rozdýchat stejně jako ty.

Macina Nováková, 24. 2. 2020, 6.02

Tak toto bohužel znám. Našemu malému se před pár měsíci také stalo něco podobného. Ještě štěstí, že to dopadlo dobře. Od té doby jsme se raději rozhodli dát na schodiště takovou tu dětskou zábranu, viz https://www.luceda.cz/detske-zabrany-pupyhou/ Musím říct, že je to dost užitečná věc.

Mygara

Mygara, 7. 12. 2017, 18.38

tak to byl šok, co. Ale on i když je člověk ostražitý, tak se může něco stát

Fuga

Fuga, 9. 12. 2016, 9.59

manželovi jste to asi řekla, stejně se to neutají. a já bych to brala jako ponaučení, které si syn bude pamatovat. Bohužel dětem nemůžeme stát pořád za zadkem. já jednou byla na záchodě a syn na sebe převrátil židli, protože zatáhl za svetr, který na ní byl. A co, měla jsem to předpokládat, že.

Zuzka Čtvrtečková, 28. 6. 2016, 21.11

Malý mi taky spadl ze schodů. To mu byly cca 2 roky. Měl malou plastovou motorku-odrážedlo. Já se sklonila, abych si přendala tašku na druhé rameno. Ondra spěchal ven. Prvních pár schodů sjel, další letěl vzduchem. Dopadl a ticho. Pak začal brečet, tak jsem věděla, že to je dobré znamení, ale ta vteřina mezi tím... No, venku nasedl a jel dál, já se klepala ještě dlouho. Dneska to vyprávíme jako vtip, ale mně z toho stejně mrazí

benca, 24. 6. 2016, 20.25

vela zdravicka, to sa aj mne stalo ale bola vacsia, nastastie nic jej nebolo

kamca80, 23. 6. 2016, 14.31

Určitě nejste ani první ani poslední, komu se tohle stalo. I já mám s pádem ze schodů zkušenost, stály jsme tehdy u dcery 4dospělí a prostě bum a letěla po hlavě dolů, museli jsme tedy na pohotovost, bohužel to bylo na Slovensku, katastrofální zdravotnictví, dcera si o škrabadlo pod schodama rozrazila bradu, fuj ještě ted je mi zle, když si na to vzpomenu. Vypadlo to fakt hnusně, navíc se bouchla do hlavy dost. Skončilo to dvouma štychama a po zašití už nevěděla, že se jí někdy něco stalo. Pro změnu syn spadl tady u nás doma, ale jen měl trochu odřenou hlavu, hlídala sem ho a dobrý. Jinak syn tedy má pořád něco na hlavě Nic si nevyčítejte, je to prostě vteřina,nejste stroj

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 23. 6. 2016, 14.16

Stalo se to každému a děti jsou velice odolné. Pokud mu nic není, tak je to v pořádku

Bellissima, 23. 6. 2016, 11.49

Podle mého názoru je třeba, jakmile to jenom jde, naučit děti šikovně padat. Vštípila jsem našemu klukovi, že se musí při pádu rychle stulit do klubíčka a udělat nějaký šikovný kotrmelec a ne tzv. "padat na čumák". Po každém pádu je ale třeba obezřetně pozorovat, jestli někde není nějaká ta modřina a která část tělíčka a jak byla zasažena. Taky je důležité jestli dítko něco nebolí a jak moc pláče; pokud se zvedne, a ani nebrečí, tak to je snad dobré.

veru.veru, 22. 6. 2016, 17.53

Takových věcí se ještě stane, nejde všechno uhlídat. Když byla ségra malá, seděli jsme okolo stolu, byla tam babička, maminka, tatínek a já, naši a babička pili kafe, najednou přiběhla sestřička a stáhla na sebe ubrus a opařila se tím kafem. Byli jsme tam všichni, dodnes nechápu, jak se to stalo, byl to mžik. Naštěstí to je bez následků. Prostě dětem se nehody stávají.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů