masáže

zobrazeno 3050×

Vložil(a): patricia077, 13. 12. 2016 14.56

Jaké máte nejradši masáže? Já zkusila těhotenskou thajskou, ta byla famózní a partnerovi jsem zaplatila jako dárek královskou taky v Thajském centru a pochvaloval si.. a nyní jsem konečně vyzkoušela lávové kameny, sice by se v době kojení prý neměly, ale já už to musela vzdát v těhotenství, kdy jsem dostala poukaz, takže teď jsem si to už nenechala ujít, snad jsem tím prckovi moc neublížila :-(..

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

denisa.lur

denisa.lur, 23. 11. 2022, 15.20

Zdravím, my s manželem jsme to vyzkoušeli poprvé minulý rok po Vánocích.. dostali jsme to jako dárek od naších "pokrokových" kamarádů. Teď chodíme jednou za 2-3 měsíce. Hodně nám to pomáhá v intimní stránce - konečně víme co kdo má rád. Takové masáže bereme jako odvázaní je to prostě fajn. Chodíme teď do nového erotického salonu https://redmassage.cz/ a jsme maximálně spokojený.

milujici.teticka36, 6. 9. 2022, 10.13

Dobrý den, tak to u nás s partnerem teda nejvíc frčí tantra masáže. Chodíme do tohoto salonu https://www.coccinelle-erotic-tantra-massage.cz/ a musíme oba dva říct, že nás to fakt baví. Hodně to prohloubilo naši intimitu a to, jak se vůbec na postelový život díváme. Já bych to rozhodně doporučila, pokud si vzájemně důvěřujete.

koliaska105, 12. 8. 2020, 18.21

Ty thajské masáže jsou super. Párkrát jsem na tom také byla a je to super. Docela ráda bych si ale masáže dopřávala i doma. Právě proto teď dost přemýšlím nad nějakým tím masážním křeslem. Zrovna nedávno jsem koukala na nějaké recenze a srovnání, které jsem našla tady https://www.testino.cz/masazni-kresla a byla jsem docela překvapená, že to není ani zdaleka tak drahé, jak jsem si myslela.

ivanka386, 28. 6. 2020, 23.00

Já mám nejraději masáž, která se nazývá reflexologie. Dočetla jsem se o ní na těchto stránkách https://www.astrohoroskop.cz/reflexologie-vice-nez-jen-masaz-nohou . Nicméně, jak se můžes dočíst, není to jen pouze masáž na uvolnění a relax, ale má kořeny až v daleké Číně! Takže se to dá brát i jako taková terapie Určitě ti doporučuji si o tom něco přečíst a někam si na ni zajít. Je to opravdový zážitek.

Galinka, 30. 9. 2019, 22.13

Já chodím pravidelně sem https://www.terapie-reiter.cz/. Tak bych Vám doporučila dornovu metodu. Na to je pan masér opravdu specialista.

Klára Sázavská, 22. 10. 2019, 20.35

Thajská je pořádná nadílka, to je určitě lepší, než na klasickou. Na thajskou chodím pravidelně jednou měsíčně, protože mi to fakt uvolní celé tělo. Jednou měsíčně chodím i na tantra masáže. Myslím, že je to dobře, přestože se toho hodně lidí bojí a má z toho ostych. Myslím, že je dobře objevovat nové věci a učit se. Učíme se ve všech možných oborech, chceme být lepší matky, lepší v práci, tak proč nebýt lepší v rámci objevování vlastního těla a sexuality. Neříkám, že hned musím hupnout na někoho cizího, to vůbec. Ale prostě se jen nechat hezky rozptýlit a užít si to. A to mě vede k novému dotazu. Zkoušeli jste už erotickou masáž? Uvažuji o tom už dlouho, ale ještě jsem neměla odvahu. Ale už se mi o tom i zdá, tak bych asi fakt chtěla jít. Ale prostě pořád nevím. Mám u domu tento salón a chodím kolem toho několikrát denně a prostě mě to láká https://www.kleopatra-massages.com/. Tak co, měla bych? Máte s tím někdo zkušenosti? Klára

Lauris, 8. 6. 2019, 20.52

Čau holky, já byla na čokoládové masáži a naprosto doporučuju, bylo to skvělý a už jsem objednaná znovu. Ta vůně té čokolády no fakt boží!

patricia077

patricia077, 9. 6. 2019, 13.10

Taky čokoládu miluji

onail, 11. 1. 2019, 11.25

Ahoj, v těhotenství jsem vůbec nebyla na masáži. A v poslední době mám oblíbenou medovou masáž a levandulovou. No a zrovna teď na Vánoce jsem přítele obdarovala masáží přímo pro muže - ten koukal https://www.erotic-massage-praha.com/pro-muze/ a příští týden má sjednaný termín tak uvidíme jaký bude jeho názor

novaklen, 15. 7. 2022, 13.30

Takové erotické masáže jsou podle mě super tip na dárek. My si s manželem darovali právě párovou erotickou masáž k Valentýnu a bylo to neskutečné. Ráda bych to někdy určitě zkusila znova, ten zážitek se nedá snad ani popsat slovy. Jinak my na té masáži byli tady https://www.diamondmassage.cz/ Právě na tenhle salon jsme dostali doporučení od mé kamarádky, která tam chodí pravidelně.

danajokl, 20. 9. 2018, 12.00

Dobrý den... Vždy jsem nejradsi chodila na klasickou thajskou..zalezi jak kde to umi ale nekdy fakt mega.. a nedávno jsme s manzelem zkusili tu erotickou pro pary tady http://erotic-massage-in-prague.cz/eroticka-masaz-pro-pary/ hihi a musim rict wow je zvlastni ho videt takhle, ale ten vysledek je skvely Ted je to v posteli uplne jiny haha

Monika Růžičková, 22. 8. 2018, 20.32

Dříve jsem chodila k masérovi po posilce, potom jsem zkusila automasážní pomůcky jako třeba tu https://www.healthlife.cz/kategorie-produktu/masazni-pomucky/ a už k němu nechodím, válím se po tom doma a stačí to bohatě.

Olla, 25. 7. 2018, 10.07

Hodně dlouho mi trvalo než jsem našla kvalitního maséra, ale nakonec se mi to povedlo a už k nim docházím půl roku. jsem našla kvalitního maséra, ale nakonec se mi to povedlo a už k nim docházím půl roku.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů