Důvěra, nevěra
Vložil(a): Sisi. K., 3. 6. 2022 8.40
Zdravím, potřebuji názor někoho všestranného. A manželem jsme spolu už přes deset let, máme hezký vztah, ale před pár týdny se to pokazilo. Byli jsme na vesnické akci s kamarády a mými rodiči. Všichni jsme popíjeli, děti si hráli, manžel seděl vedle kamarádky na lavičce naproti mě( znají seod střední školy) .. Ona seděla s roztaženými nohy čelem k němu, manžel b, l už dost opilý a rodiče odešli.. Děti si hráli a manžel najednou začal kamarádce šahat směrem k určitým partiím.. Na tož jsem mu řekla, že jsem naproti němu. Pak jsem odešla hrát si s dětmi.. Neměla jsem sílu se na to dívat. Za 20 minut jsem se vrátila, šly spolu spolu na panáka, ta naše kamarádka ho pozvala a smáli se na celé kolo. Před půlnoci jsem s mým otcem manžela odvedli domu, byl totálně opilý. V noci jsem se ho zeptala, jestli se mu ta kamaradka líbí, on na to řekl, že já jsem úplně nahoře a ona dole... Když jsme po týdnu viděli, nahodila jsem tito téma, ona se svým manželem nemá dobré vztahy-pořád se sprostě hádají a nevychází spolu.. No řekla, že mu ujizdela ruka kam neměla a že mu říkala, že má skvělou manželku. Ale mě od ní rozhodně nepřijde v pořádku, že si to nechala líbit, dal ho opíjela a neodešla. Manžel si z toho večera nic nepamatuje a mrzí ho to. Prý se mu nelíbí. Ale já si neumím představit dal s ní a její rodinou trávit čas, vidali jsme se poměrně často skze naše děti. Prosím o názory.. Děkuji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Katka, 4. 6. 2022, 17.38
Na rozvod bych to neviděla. Stačí aby chlap přestal tolik pít ?