Druhy mouky a jejich výživové (ne)hodnoty

zobrazeno 401×

Vloženo: 27. 1. 2017 16.32

Pšeničná, žitná, celozrná, pohanková, kukuřičná, kokosová a další. Kterou si vyberet vy - lepkovou nebo bezlepkovou? A jaký má lepek vliv na náš organismus?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Jamu, 20. 12. 2022, 20.18

Hezky prehled

Jana Novotná, 29. 8. 2022, 23.13

Snažím se žít zdravím životním stylem, a tak nakupuji na internetových stránkách https://www.potravinyarax.cz/trvanlive-potraviny/ , kde mají různé druhy mouky a velký výběr luštěnin, které mám velice ráda. Již jsem vyzkoušela různé druhy mouky jako špaldovou, celozrnnou, žitnou, kukuřičnou, ale nejraději mám pohankovou, která má hodně vitamínů a je z ní velice dobré vánoční cukrový.

Minnie, 24. 1. 2021, 15.19

Pro nás používám klasickou pšeničnou, pro manžela celiaka bezlepkovou směs Jizerka.

o spoustě mouk jsem neměla ani tušení.

Bar.Ca., 26. 7. 2019, 7.02

nejraději používám celozrnnou a špaldovou mouku.

k.postova, 28. 3. 2019, 9.46

Teď jsem přišla na chuť žitné mouce, určitě zkusím i ostatní

WeruskaSK

WeruskaSK, 17. 9. 2018, 12.16

psenicnu muku pouzivam velmi malo, kvoli lepsiemu cestu do chleba ale vacsinu cesta tvori razna a spaldova muka

Žofinka

Žofinka, 12. 6. 2018, 13.59

O spoustě jsem neměla ani poruchy

Zdeňka S., 27. 5. 2018, 7.29

Já teda většinou používám klasickou mouku, na chleba žitnou a celozrnnou ,ale chystám se vyzkoušet i jiné různé druhy

Aliisha

Aliisha, 1. 1. 2018, 12.56

Makovou, sezamovou, kaštanovou a ostatní zmiňované na konci článku vůbec neznám. Ani v obchodě jsem na ně nenarazila.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů