Druhy mouky a jejich výživové (ne)hodnoty
Vloženo: 27. 1. 2017 16.32
Pšeničná, žitná, celozrná, pohanková, kukuřičná, kokosová a další. Kterou si vyberet vy - lepkovou nebo bezlepkovou? A jaký má lepek vliv na náš organismus?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Jana Novotná, 29. 8. 2022, 23.13
Snažím se žít zdravím životním stylem, a tak nakupuji na internetových stránkách https://www.potravinyarax.cz/trvanlive-potraviny/ , kde mají různé druhy mouky a velký výběr luštěnin, které mám velice ráda. Již jsem vyzkoušela různé druhy mouky jako špaldovou, celozrnnou, žitnou, kukuřičnou, ale nejraději mám pohankovou, která má hodně vitamínů a je z ní velice dobré vánoční cukrový.
Aneta Jiřičná Bendiková, 8. 1. 2021, 14.50
o spoustě mouk jsem neměla ani tušení.
WeruskaSK, 17. 9. 2018, 12.16
psenicnu muku pouzivam velmi malo, kvoli lepsiemu cestu do chleba ale vacsinu cesta tvori razna a spaldova muka
Žofinka, 12. 6. 2018, 13.59
O spoustě jsem neměla ani poruchy
Aliisha, 1. 1. 2018, 12.56
Makovou, sezamovou, kaštanovou a ostatní zmiňované na konci článku vůbec neznám. Ani v obchodě jsem na ně nenarazila.