Auto pro 5, případně 7 osob

zobrazeno 1794×

Vložil(a): snany, 10. 3. 2018 7.52

Maminky jenž máte 3 a více dětí, jaké vlastníte auto? Pomalu a jistě uvažujeme o novém vozidle.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

vranovahan, 1. 6. 2023, 15.32

Jestli můžu mít jeden tip, tak si určitě dávejte pozor na nákupy aut přes inzerát. Je to asi tři roky zpátky, co jsme si takto koupili auto a nakonec se bohužel ukázalo, že bylo kradené. O auto jsme pochopitelně přišli a dokonce jsme byli nuceni si vzít na pomoc i tohoto právníka - https://www.cikr.cz/ Od té doby bych už takto od nějakého soukromníka asi jen tak něco nekupovala. Jedině z nějakého ověřeného bazaru.

milujici.teticka36, 2. 8. 2022, 15.16

My máme čtyři děti a klasický minibus pro devět lidí (nebo tak nějak to dovoluje řidičák? řídí hlavně manžel, já moc nejezdím). Spíš jsme řešili problém, jak se zbavit toho starého vozu. Nakonec nám pomohl výkup aut Plzeň z webové adresy https://autakupujeme.cz/vykup-aut-plzen/ protože to, co k nám jezdilo za individua na prodej z ruky do ruky, to jsem fakt docela dost nechápala.

novaklen, 6. 10. 2022, 11.43

Toto teď také řešíme. Manžel měl nedávno s naším autem bohužel nehodu a nakonec jsme naznali, že oprava už nemá smysl, tak jsme si koupili jiné auto. No jo, ale co s tím starým? My přemýšlíme nad tím, že kontaktujeme https://www.likvidacevojkov.cz/likvidace-vraku Ti se na likvidace aut přímo specializují. Otázka je, kolik to bude stát.

kristyrychla, 21. 3. 2022, 0.35

Hele takové auto bude ale určitě i hodně těžké. Proto bych doporučila si na pozemek pořídit https://www.agrotex.cz/katalog/cz/zbozi-2/zatravnovaci-dlazba a eliminovat tak riziko, že se vám propadne půda a po několika letech tak bude váš pozemek vypadat nepěkně. Já vím o čem mluvím, koupili jsme 35 let starý dům.

magdah, 6. 12. 2021, 15.31

Před několika lety jsme si koupili takovou malou Kiu, a nebylo to vůbec nic pro mě ani pro početnou rodinu. Z toho důvodu jsme ji taky nedávno prodali. Našla jsem si tento web https://zahotove.cz/ , který se zaměřuje na výkup ojetých aut. Toho krámu jsem se zbavila a pořídila si nové. Škoda Octavia. Nevím teď přesně jaký je to ročník, ale bude to jedno z těch novějších. Jediné co vám k tomu řeknu je, že my Češi opravdu umíme dělat auta

Ivulín, 8. 8. 2021, 23.01

Jo, tak to my máme Škodovku a jsem s ní naprosto spokojení... Ono je to dle mého to nejlepší auto, které můžete tady v ČR získat a je to vlastně už takový docela dost dobře vybudovaný lovebrand A když se nám na něm něco pokazí, tak to bereme z této stránky zde - https://www.cbdily.cz/ , takže tak No, mrkněte se kdyžtak sami a dejte případně vědět, jestli jste tam něco pořídili

koliaska105, 23. 4. 2020, 23.40

Můžu se zeptat jak to děláte s parkováním? My máme domek, ale bohužel u něj nemáme garáž. Teď to děláme tak, že parkujeme před domem, ale chtělo by to nějak vyřešit abychom mohli parkovat na našem vlastním pozemku. Manžela napadlo zkusit koupit takovou tu zatravňovací dlažbu z https://www.agrotex.cz/katalog/cz/zbozi-2/zatravnovaci-dlazba a udělat vedle domu zpevněné místo na parkování. Nemá s tím někdo zkušenost?

Macina Nováková, 31. 3. 2020, 20.09

Ta Zafira by podle mě nebyla špatná volba. Známí ji mají a myslím si, že jako rodinné auto je to super. My naštěstí tak velké auto nepotřebujeme. Nám stačí "fábka" Tu jsme kupovali před rokem ojetou a spokojenost. Jediné, co jsme na ni teda museli koupit nové byly pneumatiky. Ty se nám ale povedlo sehnat z https://www.pneuok.cz/

mattonka, 21. 5. 2018, 16.09

Kamarád má 2 děti a vyženil ještě jedno, takže z kombíku přesedlal na Multivan:)

snany, 1. 4. 2020, 12.38

Nakonec jsme zjistili, že už nám klidně stačí i menší auto, starší děti už nebudou potřebovat autosedačky, takže se i do klasického vozu v pohodě vejdou.

isykorka, 17. 3. 2018, 18.36

Opel zafira

Mygara

Mygara, 12. 3. 2018, 6.52

to jsem u našeho auta nikdy netestovala, tak nevím

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů