Psychiatr

zobrazeno 396×

Vložil(a): Kanica, 13. 5. 2023 10.47

Ahoj, syn je nemocný a od lékařky jsme dostali doporučení na vyšetření k psychologovi, spec. pedagogovi a psychiatrovi. Psycholog a pedagogové syna vyšetřili asi 5x a dlouho s ním pracovali. Kdežto psychiatr udělal synovi diagnozu za 2 minuty. Syn musel před ním stát a natáhnout ruce a vydržet tak 10s. Syn to zvládl a vyšetření skončilo. Byla jsem v šoku, že na základě tohoto za cca 2 minuty udělal diagnozu, naproti tomu, že u psychologa a pedagoga to vše dohromady trvalo asi cca 10 hodin a synovi se dost věnovali, byli se na něj dívat i ve školce, pracovali s ním. Tito dva mi dali zprávu, na které se shodli, to samé nám potvrdili i v nemocnici, kde jsme byli týden. Psychiatr se 100% liší v názoru, ještě řekl synovi, že ho usuší a udělá z něj žrádlo pro psy. Syna jsem se zastala, bál se a psychiatr mi řekl, že se k němu chovám jako ochranitelská laň, že se s tím musí vypořádat sám, že musí poznat strach. Pak mu řekl, že mu ukousne prdel, z čehož syn byl také vyjevený. Pak mu mačkal ruku, že syn až brečel a psychiatr mu řekl, že to musí vydržet, že je mu šest leta už je chlap a musí poznat bolest. Potom mi zakázal se s ním mazlit, že když syn bude chtít se pomazlit, že mu mám říct, že až za hodinu, aby nebylo po jeho. Potom řekl, že lékařky ženský jsou zakoplexovaný, že neumí nikoho vyšetřit a že týden v nemocnici být syn nemusel. Mám od něj zprávu na cca 5 řádku, kdežto od dalších lékařů na 6 stran. Musím tu zprávu dát synové lékařce, když s ní nesouhlasím?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Katka

Katka, 13. 5. 2023, 13.15

A byl to DĚTSKÝ psychiatr? Zní to jako z hororu 😯🤦‍♀️Máte právo na názor druhého lékaře, tedy bych si zařídila vyšetření u jiného dětského psychiatra (vím, že v dnešní době to nebude jednoduché ani rychlé, ale s takovým vyšetřením bych se nespokojila). Zprávu odevzdávat nemusíte. Já teď po 12 letech vyhodila neodevzdanou zprávu z porodnice, že mám brát léky na tlak. Tlak mám celých 12 let 110 na 70 tedy jako mimino, tudíž jsem si ušetřila spoustu času, nervů, peněz a jaterních buněk. Jediné co mě v porodnici stresovalo byli ti doktoři, jejich přístup a neustálé přeměřování tlaku, které mi oznámili i 30 minut dopředu, asi abych se stihla vždy dostatečně vystresovat 🙄 Držte se 💙

Kanica, 13. 5. 2023, 13.57

Ano, dětský psychiatr. Dozvěděla jsme se, že stačí místo psychiatra i klinický psycholog, kam jsem tedy syna objednala. Tu zprávu tedy neodevzdám. On tam stejně něco opsal z té od psycholožky, kam dopsal, že s tím nesouhlasí a pak přidal pár řádků sám. Nicméně tohle byla nejrychlejší diagnóza, co jsem kdy viděla. Myslím, že nikdo nemůže vyšetřit dítě/člověka za cca 2 minuty a na základě toho, aby zvedl ruce a vydržel tak.

Katka

Katka, 13. 5. 2023, 22.48

Je to hooodně divné a naprosto nedostačující, ale bohužel doktor už dnes není člověk, co by chtěl lidem pomáhat. Když člověk slyší ty historky s nimi, to je fakt k pláči.

Kanica, 13. 5. 2023, 23.38

Jestli to nebyl naoko doktor. On chtěl po nás žádanku, ale já ji bohužel neměla u sebe, tak řekl, že nahlásí, že to ztratil, aby mu to pojištovna proplatila nebo jestli si to nějak nafalšuje sám? Tohle už také vypovídá o jeho profesionalitě.

Katka

Katka, 14. 5. 2023, 12.48

No mě napadlo, jestli to nebyl spíš psychiatrický pacient než doktor psychiatrie 😁Rozdíly se stírají. Je mi fakt líto rodičů, co hledají pomoc a vyšetření a po půl roce shánění a čekání narazí na takového bezcitného idiota.

Kanica, 14. 5. 2023, 14.40

A ještě znevažovat ženy jako lékařky. Ten musí mít opravdu nějaký problém

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů