Svatba v exotice

zobrazeno 571×

Vložil(a): Machacovavendula, 22. 8. 2023 21.55

Dobrý večer, s přítelem přemýšlíme o svatbě v exotice, nejlépe na Mauriciu nebo Seychelách. Nemáte někdo se svatbou u moře zkušenost? Kdo Vám ji zprostředkovával?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

karolsmifi, 5. 12. 2023, 10.11

Měli jsme svatbu na Mauriciu s Elixír Tours a bylo to naprosto TOP. Určitě můžu doporučit. Všechno nám zařídili. Mrkni www.elixirtours.cz

Homolka, 24. 8. 2023, 17.43

Zdravím, já osobně zkušenost nemám, ale brácha se ženil přímo na Mauriciu a rovnou to spojil i se svatební cestou. Vše mu zprostředkovával yachtwedding.cz.

Machacovavendula, 26. 8. 2023, 10.58

Moc díky za komentáře - na jejich stránky jsem narazila a mají fakt velký výběr destinací i svatebních cest Nevíte prosím v jakém konkrétním hotelu byli a zda byli spokojení? My máme 4 letou dcerku, tak potřebujeme, aby byl hotel i pro děti.

Homolka, 28. 8. 2023, 15.15

Měli tento balíček www.yachtwedding.cz/svatba-svatebni-cesta/mauricius/svatebni-balicek/svatba-v-maritim-crystals-beach-hotel-mauritius mají už 3 letého syna, tak hledali ideální hotel i pro dítě. Byli strašně spokojení, jak se svatbou, tak s hotelem. Hotel měl i tobogány, prostě byl ideální pro rodinu s dítětem.

Machacovavendula, 30. 8. 2023, 22.12

Tak to je super, že je to hotel vyloženě i pro děti Zítra to ukážu partnerovi, ale myslím, že máme rozhodnuto a na yachtwedding.cz se určitě obrátíme

NenaGa, 23. 8. 2023, 13.22

Gratuluji k rozhodnutí vzít si na Mauriciu nebo Seychelách! Oba ostrovy jsou nádherné a nabízejí jedinečný zážitek pro svatbu. Osobně jsem neměl/a svatbu na ostrovech, ale znám několik lidí, kteří se tam vzali. Všichni byli nadšeni a doporučují to všem, kteří hledají jedinečný a nezapomenutelný zážitek. Svatby na ostrovech zprostředkovávají cestovní agentury. Ty vám pomohou s výběrem místa, fotografa, cateringu a dalších služeb. Zajistují také vyřízení všech potřebných dokumentů. Cena svatby na ostrovech se liší podle toho, kde se rozhodnete vzít si. Obecně platí, že svatby na Seychelách jsou dražší než svatby na Mauriciu. Používám slevy, které hledám zde https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/525987-skolni-potreby-opet-zdrazily-mezirocne-nejvice-stouply-ceny-sesitu-rodice-se-snazi-usetrit-pomoci-slevovych-akci Doporučuji vám, abyste se s partnerem předem dohodli na rozpočtu, který chcete na svatbu vynaložit. Také si promyslete, co je pro vás na svatbě nejdůležitější. Pokud chcete mít velkou svatbu s mnoha hosty, budete muset počítat s vyšší cenou. Pokud chcete mít menší svatbu s nejbližšími přáteli a rodinou, můžete ušetřit.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů