Kde vybírat kočárek?

zobrazeno 209×

Vložil(a): Kikinda, 8. 8. 2023 23.46

Maminky, kde vybírat kočárek, poradíte? Dáte mi tip na spolehlivý e-shop, kde mají velký výběr?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Masinka_L, 4. 12. 2023, 20.55

Maminky, jaký kočárek se Vám osvědčil i do sněhu? Bydlíme na vesnici a pořád si nemůžu vybrat.

Dolinka, 7. 12. 2023, 23.50

Já mám tento od Easywalker a je perfektní www.feedo.cz/easywalker-set-xxl-kocarek-kombinovany-jimmey-pepper-black-s-prislusenstvim Zvládá silnici i polňačku, má velkou hlubokou korbu a celkově jsem spokojená po všech stránkách.

Kiska, 28. 11. 2023, 18.53

Já jsem si na Crystalbaby.cz koupila nosítko Ergobaby a s tím jsem teda spokojená mooc. A tenhle kočárek teda vypadá taky parádně

Jitulenka, 17. 11. 2023, 11.46

Já jsem se zaměřila na to, že jsem si nejdříve vybrala jaký kočárek bych chtěla a následně jsem hledala v obchodech a eshopech ohledně cen atd. Vybrala jsem nakonec na Crystalbaby od Joolz a je naprosto božský! Kdybych mohla lehla bych si tam sama.

Madla1, 18. 11. 2023, 23.10

Taky máme a nemůžu si ho vynachválit. Hodně cestujeme takže pro nás úplně ideál, protože se snadno skládá, vejde se dobře do auta, zvládá město i parky a lehce se s ním manipuluje. A jako plus je opravdu stylový

Jaja88, 21. 11. 2023, 10.31

Mohu vědět jaký tip to je? Já jsem i ve skupině na facebooku a vím že měla vyjít nějaká novinka. Zrovna právě také nějaký hledám a tyto se mi velmi líbí.

Jitulenka, 23. 11. 2023, 13.20

Zrovna tu novinku Joolz Day5 https://www.crystalbaby.cz/joolz-joolz-day5-kompletni-set-sandy-taupe, ta barva je úžasná, všechno je měkoučké a velmi příjemné. Skládání je na klik systém a jednou rukou, velmi dobře se ovládá, zatím jsem teda zkoušela jen doma a na zahradě. Tento se jim opravdu povedl. Vypadá velmi elegantně.

Jajka, 16. 10. 2023, 19.29

Já sháním nějaký praktický houpací kočárek, chci hlavně aby měl kvalitní provedení korbičky a dobrá kola. Poradíte, kde vybrat?

LenkaM, 18. 10. 2023, 20.29

My máme tenhle https://www.bejbycentrum.cz/detske-kocarky/klasicke-houpaci-kocarky/roan-coss-classic-kombinovany-kocarek.html a je skvělý. Má kvalitní velká kola, snadno na podvozek nacvakneš korbičku nebo i autosedačku, hluboká vanička má nastavitelnou zadovou opěrku, má velký košík a i materiál je odolný proti všemu, za mě kočárek na jedničku

Jajka, 23. 10. 2023, 22.09

Děkuju za tip, ten vypadá moc dobře. Mně se tam líbí i ten Roam emma, musím si to nechat ještě projít hlavou ale každopádně ten eshop vypadá super, to si ukládám

Hedvikakasa, 25. 8. 2023, 22.27

Já od feedo.cz mám kočárek PETITE&MARS Grand II Golden Ebony a je výborný. Dobře se sním jezdí po jakémkoliv terénu, prostorný nákupní koš a teď třeba využiju vysouvatelnou sluneční clonu.

Evulinka002, 22. 8. 2023, 23.32

Holky - zajímá mě - jaký kočárek jste vybraly? Já zrovna vybírám, ale pořád nevím jakou značku vybrat.

Petrolinka, 12. 8. 2023, 14.00

Já mám kočárek z e-shopu www.feedo.cz Nakupuju tam hodně věcí pro malého, e-shop je spolehlivý a rychle doručují.

Bohuna77, 20. 8. 2023, 23.17

Holky, taky od nich mám kočárek i plno dalších věcí. E-shop je spolehlivý a mají super ceny.

© 2013 - 2023 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů