Domeček pro děti

zobrazeno 267×

Vložil(a): Vejnarka, 19. 9. 2023 11.42

Dobrý den maminky, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s dřevěnými domečky? Chtěli bychom koupit dceři nějaký dřevěný domeček, ale trošku originální, kvalitní co by jí vydržel dokud by se do něj vlezla. :) Aby z něj pak mohla mít třeba i zašívárnu pro ni a kamarády. Máte někdo zkušenosti nebo jste kupovali ty klasické plastové co se pak vyhodily až děti vyrostli?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

lucie25987, 20. 12. 2023, 12.02

Já bych chtěla dětem taky jednou pořídit pěkný zahradní domeček, tak budu ráda za každý typ. zatím máme stavební zahradu, spousta materiálu "nepořádku" atd. ale děti tu jsou šťastné. Mají několik domečků a přijde mi ,že z nich mají větší radost než z těch koupených. Vzali si zakrývací plachty, které manžel objednal z https://www.peplachty.cz/zakryvaci-plachty-eshop/ na zakrytí materiálu a nářadí a celý den se zabavili tím, že si domeček tvořili. Možná, že není na škodu jim dát prostor, ať si samy něco vymyslí a postaví .

Hedvikakasa, 22. 9. 2023, 11.21

Zdravím Vás. No my jsme kupovali, ale záleží na tom kolik jste schopni do toho obětovat peněz. Vždy jsem chtěla domeček sama pro sebe, ale protože jsme bydleli v paneláku bylo to nereálné. Teď sice dům i s pozemkem máme, ale zase není kdo by ho udělal. Tak jsem ho dětem prostě objednala. Našla jsem firmu Domky Srdcem, co dělají originální a kvalitní domečky ze dřeva na různé způsoby. Za mě skvělá věc. Jsou ale dražší, takže to úplně není pro každého. Ale věřím že nám vydrží opravdu dlouho.

MajkaD, 25. 9. 2023, 23.07

Ty domky vypadají parádně líbí se mi, že to mají udělané tak, aby si ho člověk mohl doma postavit sám, to by pro nás bylo ideální

Vejnarka, 26. 9. 2023, 11.01

To zní docela zajímavě, zatím jsem se moc o cenách nebavily, ale jsme vcelku otevření všemu. Záleží samozřejmě na kvalitě, velikosti a celkově i komunikaci a desingu. Mohu vědět pro jak velké děti to tedy je a jaké domečky dělají, v čem jsou jiné?

Hedvikakasa, 27. 9. 2023, 10.17

Děti od 3-10 let, ale za mě teda ten Kutloch co jsme vybrali využíjí děti i starší, právě jako tu zašívárnu. Jinak vypadá tedy takto https://www.domkysrdcem.cz/e-shop/kutloch/, ale mají i jiné návrhy a musím říct že jsou moc hezké. Já jsem si tímto trochu splnila sen o domečku.. Má 2,5 metru na výšku i na šířku,takže je dost velký i pro dospělého, je tam hodně místa. My si to sestavovali sami dle jejich návodu a šlo to dobře.

ferdaala, 20. 9. 2023, 10.31

Zajdi mrknout do Hornbachu nebo Bauhausu. Takové ty nejlevnější co mají vystavené venku by mohli být ideální. Pro děti jsou velké akorát a dovnitř se může dát i nějaký nábytek.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů