Letošní dovolená

zobrazeno 1073×

Vložil(a): Leňulka, 7. 1. 2018 8.04

Maminky kam se letos chystáte na dovolenou? Zůstanete věrni vlasti a nebo vyrazíte někam za kopečky? My už včera hledali a vybírali chatu a nestačili jsme koukat jak už je skoro všude plno na celé léto. Takže jestli chcete zůstat v ČR a pronajmout si někde nějakou chatu jako my tak neváhat, měli jsme co dělat aby jsme našli za příznivou cenu něco podle našeho gusta a volnou v termínu jak jsme si určili. A prolustrovala jsem už tady Tipy na výlety a už máme naplánováno :-)

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Jana Novotná, 24. 12. 2023, 15.18

Dobrý den, letošní plánování dovolené je opravdu výzva s tolika obsazenými chatami. I my se rozhodujeme, zda zůstat v ČR nebo vyrazit za hranice. Nedávno manžel koupil na naše auto nové podložky pod kola na internetových stránkách https://www.reviloshop.cz/podlozky-pod-kola/, abychom mohli jet, kam se nám bude chtít. Je důležité mít auto v dobrém stavu, a to nám dává volnost vybrat si dovolenou přesně podle našich představ.

kristyrychla, 23. 1. 2023, 20.59

Už aby nám přišla výplata za leden. Těším se moc až si vybereme z nabídky termálních lázní Slovensko na https://www.daen.cz/slovensko/termalni-koupaliste-a-aquaparky. Už jsem se dívala na podzim, ale to se nám nějak nepodařilo sehnat levné vánoční dárky, a tak jsme se rozhodli, že si nadělíme tuto dovolenou až v pozdějším věku.

Ivulín, 30. 6. 2023, 20.50

Dík moc za ten odkaz! Právě na Slovensko bychom se letos chtěli s dětmi zajet podívat. Přemýšlela jsem právě nad nějakým takovým pobytem, ale možná to uděláme tak, že vezmeme naše věci na kempování z https://armik.cz/ pronajmeme nějaký obytňák a ubytujeme se třeba v nějakém kempu. Dívala jsem se, že právě na Slovensku jich je taky spousta.

novaklen, 17. 12. 2022, 0.48

No, my jsme třeba letošní dovolenou taky pojali vlastně celkem dobrodružně. Začátkem léta jsme si z https://www.naturehikecz.cz/ koupili věci na kempování a vyrazili jsme na pár dní pod stan. Můžu vám říct, že to byla fakt parádní změna. Doufám, že to příští léto zopakujeme. I když někam k moři bych se taky celkem ráda podívala.

naseivanka, 30. 11. 2022, 13.27

My jsme letos vyzkoušeli čtyři české řeky a musím říct že to byla správná volba. Nejprofesionálnější přístup k nám měla snad pokud si dobře vzpomínám https://www.otava-pujcovna-lodi.cz/ půjčovna lodí Otava. Tam měli mladý kolektiv který byl skvělé sehraný. Podezřívala jsem je že něco pijou, ale oni mají jen radost ze života.

magdah, 16. 12. 2021, 20.01

Manžel má rád hodně takový ten spontánní humor. Minulé léto mi oznámil, že si společně zaletíme někam do tepla. Když jsem se více vyptávala řekl mi, že ať se pouze sbalím a všechno ostatní nechám na něm. Když jsme ale přišli na letiště (normálně tady v Praze https://www.cklub.cz/letiste/letiste-vaclava-havla ) tak mi sdělil, ať hodím kostkou a podle toho co padne, takové letenky koupíme a odletíme. No já myslela, že ho přetrhnu. Otočila jsem se a odjela na “dovolenou” k mamince.

petr007, 30. 6. 2021, 16.00

Já vyrazím takřka za kopečky do penzionu Florian (https://www.pensionflorian.cz/), kde budu chodit do oblastí, kde řádilo tornádo a do přírody. Již se těším a navíc, když budu mít náladu tak podpořím chudáky z dané oblasti, kteří utrpěli škody.

vilina, 28. 9. 2020, 10.32

Letos už se na jih Moravy nevydáme, ale příští rok se do Pasohlávek chystáme, takže zmrzku od www.svetzmrzliny.cz rádi ochutnáme.

Leoneska, 26. 9. 2020, 18.21

V Lednici jsem si v jejich stánku kromě zmrzliny dávala pravidelně ledovou kávu. Velmi mě chutnala.

vandica, 25. 9. 2020, 18.01

V létě jsme v Pasohlávkách dovolenkovali, takže samozřejmě děti tuto zmrzlinu objevily a pravidelně na ni chodily.

beruna, 23. 9. 2020, 18.06

V létě jsme strávili týden v Pasohlávkách v kempu Merkur, děti samozřejmě tuto umrzkuobjevili. Taky jim od nich chutnala ledová tříšť.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů