Dovolená a plány na léto

zobrazeno 1665×

Vložil(a): LucieS, 3. 6. 2020 8.36

Pochlubte se, jaké máte plány na léto? My se o víkendu rozhodli, že pojedeme do Rakouska do Alp. Našla jsem tam spoustu atrakcí pro děti, tak snad si to dcera užije a my se také budeme kochat nádhernou přírodou.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Jitulenka, 17. 7. 2023, 20.11

A co tipy na nějaký jednodenní výlet někde ne moc daleko od Brna? Kde jste byli s dětma, kde to stálo za to?

Madla1, 26. 7. 2023, 23.06

Moc hezký je to v dinoparku ve Vyškově, součástí je i zoo, kde si můžou mimo jiné děti i chodit mezi zvířátky a pohladit si je. Moc jsme si to tam užili

Jitulenka, 28. 7. 2023, 23.18

To zní hezky, děkuju za tip. Koukám na jejich stránky a vypadá to opravdu dobře, takže to stopro naplánujeme

kristyrychla, 28. 3. 2023, 15.36

Opět po nějaké době nás dostala https://www.luznice-pujcovna-lodi.cz/ půjčovna lodí Lužnice s tím, jaké ceny nabízí pro širokou veřejnost. Jsem ráda že jsme tento web nakonec navštívili. Člověk se i cítí lépe když ví, že může jet někam v této naší krásné vlasti a nemusí řešit výměnu za eura a dolary.

novaklen, 30. 5. 2023, 22.36

Přesně něco takového chceme zrealizovat letos s manželem. Jen teda my nechceme sjet Lužnici, ale Vltavu. Bohužel vlastní loď nemáme, ale tak to dokáže zajistit třeba tato půjčovna lodí na Vltavě - https://www.pujcovna-lodi.com/vodacke-trasy-vltava/ Dívala jsem se na jejich ceny a taky mi přijdou dost přijatelné. Musím říct, že už se na to dost těším.

Lednice1, 27. 3. 2023, 10.40

My se letos chystáme po 4 letech k moři a já jsem zjistila, že budu potřebovat nové plavky, protože ty moje se už rozpadají. Kde mají pěkné plavky, které se mi jen tak nezničí.

karlaaa, 30. 3. 2023, 13.17

Já už nakupuji plavky jen od relleciga, protože je mají z kvalitních materiálů a opravdu se nezničí, mám je vyzkoušené. Byla jsem s nimi několikrát u moře a i po dvou letech vypadají pořád jako nové. A navíc mi vyhovuje, že si mohu vybrat samostatně vrchní a spodní díl, protože mám větší prsa, takže když jsem měla vršek na velikost mých prs, tak zase kalhotky mi byly velké.

Lednice1, 4. 4. 2023, 11.49

Tak jsem si vyhledala tuto značku, protože ji neznám a mají moc pěkné modely i ceny. Bála jsem se, že budou plavky dražší, ale jsou za opravdu rozumnou cenu. No tak jdu vybírat. Díky

martina.ratir, 20. 7. 2022, 16.39

Zdravím, letos jsme se vydali po dlouhé době k moři a to sem https://www.reckemore.cz/produkt/lindos-gardens/ - bylo tu krásně, nádherný hotel. Moc doporučuju. Řecko je obecně moc krásné, tipy na krásné pláže najdete na https://www.reckemore.cz/5-nejkrasnejsich-plazi-recka/

lucie25987, 24. 4. 2022, 5.20

Do Rakouska do Alp se také chytáme, jen je to teprve výhledově. Letos pojedeme stejně jako vloni pod stan. Vloni jsme byli na Pálavě a bylo to tam nádherné. Koupili jsme si stan a další věci na kempování z https://www.naturehikecz.cz/ , takže letos už nebudeme muset nic shánět. Kemp zatím na letošní dovolenou vybraný nemáme. Na stan bude místo všude.

novaklen, 1. 2. 2022, 18.53

Je na to sice ještě docela brzo, ale zrovna nedávno jsme přesně plány na léto s manžou řešili. Napadlo nás, že bychom si mohli třeba z https://armik.cz/ objednat nějaké vybavení na kempování a jet někam kempovat. Nemáte někdo tip na nějaký pěkný kemp? Kdekoliv v ČR, klidně i na Slovensku.

esternovakova1970, 1. 10. 2021, 11.22

S manželem plánujeme, že si letos do baráčku pořídíme na zahradu také bazén. Dostali jsme tip od jednoho našeho dlouholetého kamaráda, který se nám chlubil o tom, jak na https://www.top-bazeny.sk koupil velmi výhodně ve slevě bazén. Údajně ušetřil skoro 100 € jen díky tomu, že si všiml, že se cena snížila na pár hodin. To tam musel sedět dlouhou dobu.

JaniKvetinka, 5. 9. 2021, 7.56

Ahoj, letos jsme to bohužel nestihli, ale příští léto určitě chceme jet do Černé Hory autem. Nalákalo nás spoustu pozitivních recenzí na internetu na tuto zemi. Například tady popisují itinerář cesty https://www.cklub.cz/blog/dovolena-autem/cesta-autem-do-cerne-hory takže by to nemuselo být nijak složité. Navíc mít na místě auto pro výlety v okolí je vždy fajn.

naseivanka, 20. 7. 2021, 15.24

Asi s přítelem pojedeme letos do Hřenska. Dostali jsme tip od kamarádů na různé výšlapy a rozhledny, tak se chceme přesvědčit, zda ta oblast opravdu za to stojí. Manžílek se už dostal za úkol podívat na http://kuponozdroj.cz abychom nějaké ty korunky ušetřili. Nemáme toho teď zrovna moc na rozdávání, tak ať se snaží chlapec.

naseivanka, 9. 7. 2021, 14.15

Musím vás určitě všechny pozvat do Liberce https://www.cklub.cz/pruvodce/ceska_republika/liberecky-kraj/liberec. Můj chlap totiž z tohoto městečka pochází a já, rodilá Ostravačka, jsem to k němu měla vždy hrozně moc daleko. Spoje na pěknou.. no nebudu sprostá. Ale vždy, když jsem k němu přijela, tak jsem u něj strávila třeba i 5 dní a jezdili jsme hodně na výlety. Znám to tam lépe než svoji Ostravu.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů