Pohodlné oblečení pro dítě na cestování

zobrazeno 353×

Vložil(a): Betulka, 8. 4. 2023 13.44

Ahoj maminky. Poradíte mi některá, jaké oblečení dáváte svým dětem na cestování? My celkem rádi jezdíme na výlety do hor, do přírody a v autě strávíme také hodně času, tak by mě zajímalo nějaké třeba termoregulační oblečení? Máte někdo zkušenost s nějakou značkou?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Jana Novotná, 22. 10. 2023, 22.05

Já vám rozumím, s rodinou taky trávíme spoustu času v horách a na výletech. Co se týká oblečení, sázím na vrstvení. Termoprádlo je základ, hlavně když si děti hrají venku a zpotí se. Letos jsem nám koupila kvalitní trekové batohy na internetových stránkách https://www.naturehikecz.cz/, abychom měli všechno potřebné stále po ruce. Většina outdoorových značek má kvalitní řady právě pro děti. Přeji ať si dobře vyberete.

lucie25987, 23. 9. 2023, 21.31

Sama sis odpověděla . Hlavně pohodlné oblečení. Sebemenší důvod k tomu, aby mohly děti prudit, využijí . Tak musíš být o krok napřed a zamezovat jim. My máme s manželem nejradši army oblečení, které jsem nakoupila z https://armik.cz/ , protože se nám líbí, že pak nejsme v přírodě tolik vidět .

Aliisha

Aliisha, 10. 4. 2023, 9.38

Na hory merino. Líbí se mi značka moira. Záleží kolik do toho chceš investovat. Pěkné softshell oblečení má Unuo či Drexis.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů