Nejkrásnější květiny pro ženu? Poradíme vám, které to jsou!

zobrazeno 4366×

Vložil(a): Adrianita, 18. 12. 2020 13.37  (aktualizováno 4. 1. 2021 14.48)

Každá žena miluje květiny a netrpělivě vyhlíží, kdy nějaké dostane. Není to tak dlouho, co pánové nosili svým partnerkám pravidelně, alespoň jednou za měsíc, ti pozornější dokonce jednou za týden. Dneska už je ženy dostávají spíš jen k narozeninám, svátkům, k výročí, možná k Valentýnu. Není to škoda?

Pánové teď možná namítnou, že kytka je sice pěkná, ale jen chvíli. Stojí hodně peněz, ale za pár dnů uvadne. Víte ale, že květiny za vás dokáží říct víc než tisíc slov? Že jsou skvělým způsobem, jak ženě vyjádřit obdiv, lásku, uznání? Mnohdy jimi „vyžehlíte“ i nějaký ten průšvih.

Jaké květiny ženy milují?

Každá žena preferuje jinou květinu. Pro někoho jsou TOP růže, pro jiného gerbery, další zase uznává jen lilie. Proto pokud svou partnerku opravdu dobře znáte, řiďte se tím, co má ráda. Kdo to neví, ten může vsadit třeba na květomluvu.

Růže patří mezi nejoblíbenější květiny

Růže jsou často označovány jako královny květin. Jsou vznešené, krásné, voňavé, dostupné v mnoha barvách. Vyjadřují lásku a vášeň, symbolizují život i vztah. Vyvíjí se od poupátek, rozvíjí se, trny symbolizují životní nástrahy.

Víte, že bílá růže je symbolem nevinnosti, růžová romantiky, modrá přátelství? Oranžová zase symbolizuje tajné city, žluté mají na tváři vykouzlit úsměv.

Na vrcholu žebříčku oblíbenosti jsou i gerbery

Květiny pastelových barev se žlutým středem patří k těm nejoblíbenějším, stejně jako růže. Vynikají velkými květy, symbolizují upřímnost. O tom, kdo gerbery miluje víc než jiné květy vypovídají, že jde o nenapravitelného romantika.

Nezatracujte ani lilie

Bílá lilie je symbolem nevinnosti a čistoty, spolu s narcisy a pivoňkami patří mezi květiny přátelství a usmíření.

Víte, že jedna lilie hravě strčí do kapsy kytici tří růží?

Na jaře vsaďte na pestrobarevné tulipány

Tulipán je králem jara i květin, veselá kytice tulipánů vám po zimě vlije do žil novou energii. Představuje dokonalou a pravou lásku, je také symbolem věrnosti, upřímnosti a spolehlivosti.

Co takhle slunečnice?

Tahle žlutá kráska je symbolem radosti, dobré nálady, energie i sluníčka. Vyjadřuje oddanost, hodí se i na tu úplně první schůzku.

Nebojte se ani mixovaných květin

Nemůžete se rozhodnout jen pro jeden druh květin? Nevadí! I mixované kytice vypadají krásně. Aby k sobě i ladily, můžete se poradit s floristou, případně si vybrat z již připravených kytic, na kterých si ten, kdo je vázal, dal opravdu záležet. Vybírat můžete i podle příležitosti, ke které chcete kytici darovat.

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
0

Diskuze k této stránce (18 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

vranovahan, 28. 9. 2023, 15.04

No, můj manžel je romantik, takže od něj květiny dostávám často. Nejčastěji se jedná o růže, protože ty mám ráda. Pokud jde ale o romantiku, tak teď jsme si udělali například i moc pěkný romantický výlet do Prahy. Program manžel vymyslel opravdu perfektně. Co se mi ale líbilo asi nejvíc byly erotické masáže, na kterých jsme byli tady - https://www.mataharisalon.cz/cs

Fuga

Fuga, 10. 12. 2022, 11.16

každá žena to má jinak, já mám nejraději květiny, které dlouho vydrží a preferuji ty v květináci

Laurel456, 21. 7. 2021, 19.36

Ahoj, dávám tip. S manželkou jsme měli výročí, tak jsem se rozhodl, že ji fakt potěším. Vybral jsem ji kytku růží https://www.florea.cz/produkty/kytice-100-ruzi-1 a musím říct, že to, jak byla nadšená, jsem ani nečekal

lucie25987, 7. 6. 2021, 6.26

Mně se líbí všechny květiny. Ať dostanu od manžela jakékoliv, tak mi s nimi udělá radost. I kdyby byly jen natrhané na louce . Nejčastěji od něj ale dostávám růže. To je taková klasika . Když jsme měli výročí, tak využil službu doručení květin Brno u https://www.fleurop.cz/rozvoz-kvetin-brno a nechal mi domů poslat pugét nádherných růží, mezi kterými byl vzkaz, že mě miluje a je rád za těch společných 7 let. Takhle jsem byla snad naposled dojatá na svatbě .

Gustawka, 19. 4. 2021, 11.29

Já miluju šeřík

Jenda, 15. 2. 2021, 18.21

Super! Hezká kytice je ideální dáreček.Určitě bych si objednal. Pamatuju si jak jsem objednaval tady https://www.kvetinyhned.cz byl jsem spokojen.

Bap, 20. 1. 2021, 20.16

Já miluji luční kvítí ..je jemné a romantické

Eliška Kozlova, 12. 1. 2021, 13.05

Pamatuji první květina od manžela byla na začátku vztahu na Valentýna a koupil mu ji pro mně kamarád na benzince já mám květiny ráda, ale raději v zemině, nežli ve váze. Teď už květiny pěstuju podobně jako moje babička, aby bylo na hrob, přeci jen jsou hezčí než plastové.

Kateřina Fárová, 10. 1. 2021, 10.29

Občas dostanu od dětí polní kytičku, je to úplně něco jiného než ty kupované.

Úča, 9. 1. 2021, 9.42

Mě osobně udělá radost jakákoliv květina , všechny mají své kouzlo , ať šlechtěné , nebo luční kvítí

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů