5 doplňků, které nesmí chybět v kabelce žádné ženy

zobrazeno 1042×

Vložil(a): NikolaJ, 14. 4. 2022 7.37

Dámské kabelky jsou mnohdy studnicí nejrůznějších předmětů. Skrývají v sobě věci, které chce mít žena stále při sobě. Na druhou stranu není žádoucí, aby byla kabelka zbytečně napěchovaná nepotřebným harampádím. V součtu totiž stačí pár drobností, bez kterých se žena neobejde. Jaké to jsou a proč byste je měla mít v kabelce i vy?

Parfém

Dámské parfémy si bezpochyby své místo v kabelkách žen zaslouží. Málokomu se však chce s sebou každý den vláčet celý flakon. A pokud patříte do této skupinky žen, pak vyzkoušejte malý doplňovací rozprašovač parfému. Oblíbenou vůni tak můžete mít při sobě kdykoliv během dne.

Diář

Diáře se poslední roky těší velké popularitě. Na trhu najdete menší papírové diáře, které se snadno vejdou do kabelky, ale také robustnější zápisníky s kroužkovou vazbou, které pojme spíše větší taška. Takové diáře v sobě pak kombinují plánovač, kalendář i prostor pro scrapbooking. Výsledkem je zcela osobitý deník, do kterého si můžete poznačit nejen pracovní schůzky, kávu s kamarádkou, ale i různé cíle, které jste si na daný měsíc stanovila, nebo lepit fotografie.

Rtěnka

Rtěnka je pomyslnou tečkou za líčením ženy, a přesto, že musí být ústa často zakrytá rouškou, některé dámy i tak holdují červeně namalovaným rtům. Rtěnka je tedy rozhodně doplňkem, který stojí za to mít v kabelce. A to třeba pro případ, že po práci vyrazíte na nečekanou schůzku nebo se jen rozhodnete se zkrášlit v průběhu dne.

Pokud rtěnkám příliš nefandíte, můžete ve své kabelce uchovávat třeba lesk na rty nebo balzám, který během zimních měsíců jistě oceníte.

Krém na ruce

Pokožka na rukou trpí (a poslední dobou extrémně) vlivem častého mytí, dezinfekce i vlivem chladném počasí, sluníčka a stresu. Každodenní vlivy narušují citlivou kožní bariéru a způsobují nejen přesychání kůže, její popraskání a nepříjemné svědění, ale vedou také k předčasnému stárnutí kůže a tvorbě nežádoucích pigmentových skvrn.

Proto by ve vaší kabelce neměl chybět také vhodný krém na ruce, který doplní pokožce hydrataci, vitamíny a lipidy a zacelí drobné ranky v ochranné vrstvě.

Láhev s pitím

Pitný režim je základ a jak jinak se o něj během dne postarat než tím, že budete mít láhev s pitím stále při sobě. V aktuální době se prodávají láhve v nejrůznějších barvách i atraktivním designu. Stávají se tak zajímavým doplňkem, díky kterému je dodržování pitného režimu zase o něco snazší. Navíc si můžete vybrat velikost, která padne do vaší kabelky jako ulitá.

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
0

Diskuze k této stránce (6 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Fuga

Fuga, 7. 12. 2022, 12.50

já vlastně vůbec nenosím kabelku, ale v batohu tahám kde co, ale hlavně peněženku, doklady, mobil a jelení lůj

Janako

Janako, 25. 5. 2022, 16.58

Ze seznamu občas nosím jen to pití 😀

Eliška Kozlova, 26. 4. 2022, 0.44

No tak nevím, já tam mám krom peněženky, mobilu, diáře, klíčů. Jelení lůj, sluneční brýle, kapesníky a propisku. A myslím, že je to užitečnější než parfém nebo rtěnka

dasza, 17. 4. 2022, 11.45

Diář k ničemu...věci si pamatuju .. krém na ruce tam mám...někdy sem ho dostala na Vánoce v práci hodila ho do kabelky a stále tam leží..je pravda že občas na něj ráda přijde .jednou mě zachránil, když sem potřebovala premontovat šlapátka a v autě byla jen kabelka..páč nářadí leželo doma.. .rtěnku tam mám taky..v životě sem ji nepoužila..rtěnky nesnáším .zatím jelení lůj..ten je v akci furt...parfém ten nosím u sebe furt..a láhev s pitím určitě ne...

Katka

Katka, 16. 4. 2022, 13.06

Kabelku jsem nosit přestala před 2 roky. A určitě bych s sebou nenosila krém na ruce, když často nemám ani klíče či mobil 😁

patricia077

patricia077, 14. 4. 2022, 17.40

Krém na ruce určitě, mám suchou kůži, takže ten mám, ale rtěnku já nepotřebuju

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů