3 dámské batohy do města, které musíte mít

zobrazeno 1956×

Vložil(a): Adrianita, 8. 6. 2022 10.12

Batohy, tašky i kabelky nás doprovázejí celý život. Jednou je to do školy, podruhé zas do práce a do třetice třeba na dovolenou. Tuhle neodmyslitelnou součást našeho šatníku je tak nutné vybírat opravdu pečlivě. Máme pro vás 3 tipy na městské batůžky, které vám zaručeně padnou do oka!

Batoh do města samozřejmě užijete i během výletů do přírody. Při delších výpravách však nejspíš budete sahat spíše po prostornějších batozích, do kterých bez problémů schováte vedle svačiny třeba i náhradní boty. Dámské batohy do města jsou specifické zejména svojí kompaktností a neotřelým designem, který dokáže vyrazit dech.

Dámský batoh, nebo vlastně kabelka?

Tenhle dámský batoh Rieker se může pyšnit skutečně unikátním designem. Na první pohled batoh, po jednoduché úpravě spíš kabelka – dva v jednom. Ideální volba pro ty, kteří stále váhají. Kontrastní pruh na svršku tohoto batůžku zaujme nejednoho kolemjdoucího. Zároveň však skvěle ladí s popruhy, které tvoří nejzajímavější část celého batohu.

Možnost spojení 2 standardních popruhů v jeden umožňuje batoh přetvořit v podstatě na dámskou kabelku. Po rozepnutí hlavní kapsy budete mít k dispozici další 2 kapsičky na drobnosti, jako jsou klíče, peněženka nebo třeba mobil. Neobvyklý doplněk vašeho outfitu bude na světě raz dva. A čeká na vás přímo na Rieker-eshop.cz.

Černý batoh do magické noci

Na povyražení s kamarádkami, posezení v kavárně, do kina či divadla nebo dokonce na party – černý batoh od Riekeru vezmete opravdu kamkoliv. A nepochybně s ním všude uděláte ten největší dojem. Rozzáří i tu nejtemnější noc. Díky neokoukanému designu nemůže být žádný outfit špatnou volbu, třeba i ten ležérnější.

Nastavitelné popruhy činí tento batůžek nejen elegantní, ale hlavně se stává praktickým společníkem. Ti, co si na tmavé barevné kombinace příliš nepotrpí, pak mohou sáhnout po jemnějších odstínech bílé a zelené. Takový batůžek se vám může hodit i ke slavnostnímu obědu v pěkné restauraci. Nebojte se vyměnit dámskou kabelku právě za batoh.

Elegán pro všední i slavnostní dny

Dámský batůžek Rieker v této barevné variantě je prostě parádní. Že je v jednoduchosti krása, potvrzuje jeho jemný svršek. Ten i přes svůj minimalismus přináší velký nádech modernity, který ocení zejména detailisté. A velké množství různých kapsiček pak dodá potřebný prostor na drobné cennosti.

Galantní doprovod na vaší každé cestě. K ležérnímu outfitu i k formálnějším kouskům oblečení. A také k novému páru dámské obuvi Rieker. Tak který batůžek si získá vaše srdce?

 

 

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
0

Diskuze k této stránce (3 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

milujici.teticka36, 18. 12. 2023, 8.15

Jako docela mě štve, že se nedělá pro dospělé něco ve smyslu tohoto: https://www.onlinemedical.cz/znacka/littlelife/ Koupili jsme synovi Littlelife batůžek a byla jsem fakt překvapená, jak moc kvalitně je zpracovaný. Jelikož hodně cestuji s notebookem, případně různými dokumenty, tak pro mě taška nepřichází v úvahu a chodím s batohem. Takže si snažím chránit svoje záda.

Jana Novotná, 25. 4. 2023, 8.38

Moc hezké batohy, ale já jsem si nedávno koupila nový batoh do města na internetových stránkách https://www.naturehikecz.cz/. Potřebovala jsem již nový, jelikož se mi ten můj starý už pomalu rozpadal. Denně jezdím do práce MHD a pokud je hezké počasí projdu se ráda pěšky, jak do práce, tak i z práce.

Fuga

Fuga, 7. 12. 2022, 12.41

tak to vypadá velmi luxusně, jako dárek k Vánocům mě momentálně napadá by to bylo super

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů