Jak vybrat šperk pro (nastávající) maminku?

zobrazeno 1456×

Vložil(a): NikolaJ, 27. 6. 2022 15.57

Dárek za porod, nebo ještě romantičtěji dárek za přivedení děťátka na svět, je velmi oblíbený způsob poděkování všem novopečeným maminkám. Poděkovat ale můžete i vaší mámě. A na to nikdy není pozdě. Poradíme vám, jaký vybrat šperk pro maminku v nové, ale i stávající roli.

Parfémy a kabelky nahraďte šperkem pro maminky

Je už dlouholetou tradicí, že novopečené maminky dostávají od partnerů dar za to, že 9 měsíců nosili dětátko pod srdcem a pak ho s láskou přivedly na svět.  Setkat se můžete s květinami, parfémy, vysněnými kabelkami, šperky nebo různými kombinacemi těchto dárečků. Když už šperk, nejlepší je vybrat takový, ze kterého bude na první pohled vyzařovat nová role čerstvé maminky, ale i to, že jste si na výběru dali opravdu záležet.

Personalizované šperky za porod

Zosobnit šperk můžete více způsoby. Oblíbené je vygravírování jména děťátka na medailonek nebo destičku náramku. Zlaté či stříbrné písmeno jako přívěsek k náhrdelníku je skvělá varianta, když plánujete do budoucna více dětí. Nebo můžete vybrat také prsten, náušnice či náhrdelník s drahokamem v barvě měsíce narození vašeho potomka.

Pro maminky, které jsou „ve službě“ už déle

Poděkování si zaslouží ale i ženy, které už mají nějaké ty roky „maminkování” za sebou. Za jejich mladých časů byly velmi časté svatby těsně před porodem a teď jsou tyto ženy nejspíš už i babičkami. Jsou to naše mámy. Nejen na Den matek je skvělá příležitost poděkovat jim za všechny ty probdělé noci, ať už u dětské postýlky nebo při vyhlížení z okna, když jsme se měli vracet z první diskotéky.

Podívejte se například do Eppi klenotnictví na decentní sety náhrdelníků pro mámu a dceru. Šperky jsou vytvořené speciálně pro dvě si nejbližší ženy a klenotnictví z výtěžku navíc přispívá na projekt Fandi mámám, který podporuje matky samoživitelky v těžké životní situaci. Všechny mámy světa si zaslouží obdiv, ať už jste to vy nebo vaše maminka! A jeden ze způsobů, jak ho projevit, je darovat klenot, který toto ocenění bude majitelce neustále připomínat.

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
0

Diskuze k této stránce (3 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Ivulín, 29. 7. 2023, 17.05

Super článek. Já jsem toho názoru, že šperk je pro ženu vhodný dárek prakticky při jakékoliv příležitosti. Kdybych to měla brát čistě za sebe, tak mně nějaký šperk udělá radost vždycky. Naposledy mě takto obdaroval manžel, když mi koupil takový pěkný stříbrný řetízek z http://www.marre.cz/ Tím mi udělal fakt velkou radost.

Fuga

Fuga, 7. 12. 2022, 11.15

šperky jsou krásný dárek, ale řetízek není moc dorý nápad, děti ho ráídy strhávají

patricia077

patricia077, 14. 7. 2022, 17.33

Dcera byla prvorozená tak jsme obě dostaly náušnice motýlky ❤️ a za syna už asi nic 😅 a moji mamince dávám dárky často třeba drobnosti ❤️

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů