Jak vybrat kvalitní a pohodlné spodní prádlo po porodu

zobrazeno 1608×

Vložil(a): Adrianita, 30. 4. 2021 21.35  (aktualizováno 11. 5. 2021 20.46)

Chcete se po porodu dostat zpět do formy? Kromě cvičení a pestré stravy si vemte na pomoc také kvalitní spodní prádlo. To dokáže s vaší postavou divy, uvidíte!

Bezešvé stahovací spodní prádlo

Stahovací spodní prádlo je po porodu velmi oblíbené. Proč?

  • Je bezešvé a velmi pohodlné.
  • Stahuje problémové partie, jako jsou bříško, boky a zadeček.
  • Během chvíle vytvaruje vaši postavu k dokonalosti.
  • Pomáhá s regenerací pokožky.

Tvarující prádlo by mělo být vyrobeno vysoce kvalitního, pohodlného a prodyšného materiálu. Klínek s přirozenou savostí a antibakteriální složkou vám pomůže s hladkým průběhem hojení a zamezí vzniku mykóz a infekcí.

Stahující kalhotky

Stahující kalhotky se vyrábí v mnoha variantách. Oblíbené jsou kalhotky s vysokým pasem a také s nohavičkou. Ty vám pomohou vytvarovat bříško, zadeček a stehna. Nejlepší pro pokožku je bezešvá varianta spodního prádla. Díky takzvané seamless technologii vám nehrozí žádné otlaky a kalhotky nejsou pod oblečením vidět.

{{:pr:}}

Klasické kalhotky

Klasické kalhotky vás nikdy nezklamou. Jsou pohodlné, měkké a pružné. A to je přesně to, co po porodu potřebujete. Vyberte si kalhotky z kvalitního materiálu, ideálně bavlněné. Měly by být prodyšné s antibakteriálním klínem.

Poporodní pás

Pokud chcete tvarující spodní prádlo nosti jen příležitostně, poohlédněte se po poporodním pásu. Ten jednoduše kdykoliv nandáte a sundáte. Sahá od boků až pod prsa, takže schová všechny případné nedokonalosti a vytvaruje vám perfektní postavu.

Spodní prádlo po císařském řezu

Pohodlí je nejdůležitější. U císařského řezu to platí dvojnásob. Některým maminkám vyhovuje stahovací spodní prádlo, jiným poporodní pás a jiné nesnesou ani úzké kalhoty. Pokud jste po císařském řezu, vyberte si takové dámské spodní prádlo, ve kterém vám bude dobře. A zapomeňte na všechny rady. Vy sama víte nejlépe, co v danou chvíli potřebujete.

Poporodní podprsenka

Poporodní neboli kojící podprsenka je nedílnou součástí každého šatníku novopečené maminky. Při výběru toho správného kousku dbejte především na:

  • kvalitní a prodyšný materiál
  • široká a pohodlná ramínka
  • snadné odepínání přední části

 

Jestli zvolíte podprsenku s kosticemi je jen na vás. Obecně jsou za pohodlnější považovány podprsenky bez kostic. Nestlačují prsa a hodí se i na spaní. Velmi oblíbené jsou i sportovní podprsenky.

 

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
0

Diskuze k této stránce (8 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

milujici.teticka36, 12. 5. 2023, 8.43

Jo jo, taky jsem hledala. Ale nakonec jsem našla. Mám doma jak stahovací, tak i nějaké to erotické prádélko pro muže. Hlavně aby on z toho něco měl. Vždycky jsme si to rádi okořenili. Já pak taky soukromě občas používám vajíčka a kuličky od https://www.luxusni-vibrator.cz/vajicka-a-kulicky/c5 , které dni dají docela jiný nábor. Třeba takové uklízení, když máte zavedené kuličky, tak to je fakt docela super!

Fuga

Fuga, 10. 12. 2022, 9.22

já jsem stahující prádlo neřešila,, nejdůležitější pro mě bylo pohodlí a hlavně příjemný materiál

Evka2, 8. 12. 2021, 19.14

Hezký článek.

lucie25987, 27. 8. 2021, 7.08

Já jsem nosila po porodu stejné prádlo jako předtím. Jen teda jsem si musela už v těhotenství koupit o dvě čísla větší, aby mě neškrtila guma . Objednávám si bavlněné prádlo z https://www.moda-pradlo.cz/ , které se mi příjemně nosí, takže jsem ani neřešila nákup žádných jednorázových poporodních kalhotek .

no teď se budu muset podívat na kvalitní stahovací prádlo,už by bylo na čase nějak poslední týden v říjnu,budu rodit,tak se toto prádlo bude hodit

Katka

Katka, 14. 6. 2021, 21.22

Tak sportovní podprsenky jsou teď u nás všude vyprodané. Asi nejsem sama, kdo po karantene cvičí 😉

mikjana, 15. 5. 2021, 20.53

Teď když bylo vše zavřený to byl docela problém něco sehnat.

patricia077

patricia077, 12. 5. 2021, 16.22

Kvalitní a pohodlné a někdy i stahovací prádlo, a to nejen po porodu ))))

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů