Thule Shine Air Purifier Canopy

zobrazeno 841×

Vložil(a): KristinaS, 31. 7. 2023 1.41

I když je Thule pro mnohé stále vnímané zejména jako značka pro aktivní rodiny, které chtějí i s dětmi dál podnikat nejrůznější výlety, věnuje už nějakou dobu prostor ve vývoji svých produktů i životu ve městě. Představujeme inovativní Thule Shine Air Purifier Canopy – technologii, která umožňuje procházky městem s lehkostí vánku.

Pro mnoho rodin žijících ve městech po celém světě je znečištění ovzduší hořkou realitou. Miminka a malé děti jsou nejzranitelnější vůči škodlivým vlivům znečištění, protože jejich plíce jsou v rozhodujících fázích vývoje. Proto Thule vyvinulo Thule Shine Air Purifier Canopy, doplněk pro městský kočárek Thule Shine, který zajistí, že dítě bude dýchat vyčištěný vzduch, ať už se vypravíte kamkoli.

Thule Shine se stříškou Air Purifier Canopy

Thule se spojilo se švédským technologickým start-upem bubl. AB, aby společně vyvinuli technologii čištění vzduchu použitou v Thule Shine Air Purifier Canopy. Tento systém ukotvený ve vědě a využívající osvědčené technologie zajišťuje, že dítě může dýchat čistý vzduch, ať jste kdekoli. Ve stříšce je použitý EPA filtr, kterým prochází vzduch poháněný tichým ventilátorem. Ten vytváří jemný vánek filtrovaného vzduchu a zároveň zajišťuje, aby dítě nebylo rušeno nebo probuzeno.

 

Navzdory mírné cirkulaci vzduchu se kolem dítěte každou minutu uvolní více než 150 litrů vyčitěného vzduchu. Doprovodná mobilní aplikace porovnává kvalitu vzduchu uvnitř stříšky s okolím a upozorní vás, když je čas filtr vyměnit za nový.

Thule Shine Air Purifier Canopy využívá osvědčenou a spolehlivou technologii čištění vzduchu

Thule Shine se stříškou Air Purifier Canopy

Thule Shine – kompaktní a přesto prostorný městský kočárek pro všestranné pohodlí

Od novorozence po batole, nový kočárek Thule Shine umožňuje rodičům zapojit se s jejich dítětem do rušného městského života od prvního dne. Lehká, kompaktní a snadno ovladatelná konstrukce kočárku je ideální pro manévrování v městském prostředí, přesto je nekompromisní ve svých prémiových funkcích. Thule Shine obsahuje polstrovanou, oboustrannou sklápěcí sedačku, velkou odvětrávanou a rozkládací stříšku a vestavěnou nastavitelnou opěrku nohou pro bezpečnou a pohodlnou jízdu.

Široký sortiment novorozeneckého příslušenství

Thule Shine je kompatibilní s novorozeneckým příslušenstvím, které vám umožní vyrazit na procházky s dítětem od prvního dne. Inovativní Thule Shine Air Purifier Canopy funguje na korbičce i sedačce pro batolata, takže vaše dítě může dýchat vyčištěný vzduch během let, která jsou pro vývoj jeho plic nejdůležitější.

Stříška Thule Shine Air Purifier Canopy bude uvedena na trh v létě 2023 za maloobchodní cenu 12 210 Kč.

Městský kočárek Thule Shine je v prodeji za maloobchodní cenu 16 990 Kč.

Thule Shine se stříškou Air Purifier Canopy

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
0

Související informace a zdroje/

Diskuze k této stránce (0 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Zatím zde není žádný příspěvek.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů